reklama

Mamy listopad 2013

Maddlena- my tu na prawdę wierzymy, że jednak wszystko będzie dobrze. Dzieciątko ma duże szanse na zdrowie, więc zobaczysz za tydzień, że będzie w porządku. Będziemy się modlić i trzymać mocno kciuki za Was oboje.Tulimy mocno!

Gdynianka- to jest nas dwie! Też się lepie, jak lep na muchy. Już mi mąż mówi, żebym uciekała się kąpać, bo dotknąć mnie nie idzie. Swoją drogą, jego już też:-)

reklama
Maddlenko napewno Ci ciezko ... Wierze ze tez probojecie stworzyc jakis plan.. Sama nie wiem co bym zrobila:( jednak trzymam &&& za te dobre wiadomosci:) a jezeli beda inne i dziecko mialoby byc naprawde baardzo chore to nie wiem.. Nie chcialabym zeby cierpialo:(
Nie ma dnia zebym o Was nie myslala...

Ide spac Adam spi narazie ok wiec zbieram sily bo za 2 h sprawdze go ehhh padnieta jestem:/

Hej ja juz od 5 na nogach Adam dobija do 39..jedziemy z nim juz dzis do lekarza... Pol nocy nie spalam bo jeczal strasznie.gadal stekal.. Chyba najdalej zalatwie dzis lekarza a po powrocie maz przejmie paleczke a ja pojde spac:(

maddalena bardzo się ciesze, że napisałaś. Jesteśmy z Tobą cały czas.Zgadzam się z meago te 10 dni z nami szybciej Ci zlecą i zobaczysz wszystko będzie dobrze;)
Bynny nie przejmuj się ludźmi, są zazdrośni ja sama widzę, gdyz mam parę osób w rodzinie w ciąży i bez przerwy słyszę komentarze w moją stronę. Najwzniejsze jest się nie przejmować.
Kamilka mam nadzieję, że Adaś szybko wyzdrowieje.

gdynianka ja też mam problemz ubraniami, bo wszystko miałam w rozmiarze 36. A teraz raczej do tego nie wejdę. Ale zostało mi troszkę ubrań sprzed okresu odchudzania więc zawsze coś wyciągne, W tym roku mam 3 wesele, za 2 tygodnie pierwsze i też nie wiem czy w tą sukienkę co kupiłam wejdę, ale niczym się nie przejmuje w końcu jestem w ciąży a wtedy kobieta powinna wyglądać najśliczniej pod słońcem.

Ursula u mnie wczoraj tylko troszkę pokropiło i pare błyskawic, ale nic więcej się z tego nie rozwineło;/ Zazdroszcze.

U mnie troszkę chłodniej, ale pewnie popołudniu będzie upał.
Jak tam u was z wagą ja narazie 1 kg od początku.

Ostatnia edycja:
reklama
gdynianka ja tez czesto slysze zepewnie jestem w ciazy mnogiej to tez jest wk.rwiajace bo kto jak kto ale janajlepiej wiem ile dzieci nosze.

pogada znow sie nie popisala pomino ze w nocy byla burza na dwor nie da sie wyjsc taki upal a jakby tego bylo malo jest plaga komarow. wlasjie usypiam mlodego ale sie rzuca, mamy pokoj od strony pd-zach wiec praktycznie przez wiekszosc dnia jest nagrzany i trzyma na nastepny dzien wiec ciagle chodzi wiatrak jak tylko jestesmy w pokoju ale najgorzej jest aby Misiek poszedl spac ale i w nocy ciagle sie wierci i sie przebudza. niby mamy klimat umiarkowany a zawsze jest byle jak w lecie zagoraco w zimie zazimno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry