Jolka6621
Fanka BB :)
akaiah-mamy nadzieję, że jednak się odezwiesz
rozbawiłaś mnie tą teściową. Jakby to powiedziała moja koleżanka: framuga jedna z niej:-)
Nonek- uważaj na siebie! Bo takie akcje są bardzo niebezpieczne.
Martula- kochana zaglądaj ile tylko chcesz, pisz do nas, wyżal się. Tak jak już któraś pisała, najlepiej się wyżalić na forum, niż zamknąć z bólem w sobie. Tulę mocno!
Co do imion, to widzę, że każda musi przejść przez falę krytyki. My z moim m. tak sobie gadaliśmy, że jak będzie dziewczynka to może Agatka. Na co moja mama zrobiła krzywą minę, że to brzydko...Ale to jeszcze ujdzie w tłumie. Najlepsza, to moja koleżanka: tak paskudnie? Pogięło Was?! Co za idiotyczne imię! Nosz k***a! Ja nie komentowałam, jak ona dawała swojemu synowi na imię Filip, a też mi się nie podobało!
rozbawiłaś mnie tą teściową. Jakby to powiedziała moja koleżanka: framuga jedna z niej:-)Nonek- uważaj na siebie! Bo takie akcje są bardzo niebezpieczne.
Martula- kochana zaglądaj ile tylko chcesz, pisz do nas, wyżal się. Tak jak już któraś pisała, najlepiej się wyżalić na forum, niż zamknąć z bólem w sobie. Tulę mocno!
Co do imion, to widzę, że każda musi przejść przez falę krytyki. My z moim m. tak sobie gadaliśmy, że jak będzie dziewczynka to może Agatka. Na co moja mama zrobiła krzywą minę, że to brzydko...Ale to jeszcze ujdzie w tłumie. Najlepsza, to moja koleżanka: tak paskudnie? Pogięło Was?! Co za idiotyczne imię! Nosz k***a! Ja nie komentowałam, jak ona dawała swojemu synowi na imię Filip, a też mi się nie podobało!

i w pobliskich miejscowosciach. byliśmy zobaczyć..masakraaaaaa...dobrze ze mieszkamy koło cmentarza na góce to nas nie sięgnie..ale nurt wody przeraża.
Długo na USG wychodziła Alusia ale ostatecznie jest Tomuś więc obydwa wybory super. My jakoś tak nie rozmawialiśmy o imieniu , ale myślę że to łatwe nie będzie. ja osobiście nie wiem jak mozna być tak bezczelnym zeby rządzić w wyborze imienia