Dziewczyny nie pisałam do Was przez parę dni, chociaż pilnie śledziłam, co piszecie. U mnie małe problemy rodzinne i nie mogłam się na niczym konkretnym skupić. Mój M. twierdzi, że powinnam wyluzować, a ja się oczywiście wszystkim przejmuje, czasem zupełnie bez sensu.
Melonowa - ja Cię doskonale rozumiem, że się stresujesz, bo ja w czasie tej ciąży co trochę mam jakieś akcje, że mi ciśnienie skacze i strasznie stresuję. Ale się nie martw, mam nadzieję, że z pracą taty wszystko się ułoży, będę trzymać kciuki

Faktycznie, dziękuję Wam bardzo za tę listę rzeczy potrzebnych do szpitala. BARDZO mi się przyda :-) Co do ubranek, to macie rację, też myślę, że nie opłaca się kupować wszystkiego nowego, dzieci szybko rosną, a ceny są kosmiczne. Ja nie potrafię nigdy nic znaleźć w lumpeksach, więc chyba się zdecyduje na allegro. W czwartek byłam w smyku, no bo są przeceny, a miałam upatrzony taki ładny pajacyk. No i jak tak weszłam i zobaczyłam, że kosztuje on 45 zł, a na ich stronie www 30 zł

, to wybuchnęłam śmiechem :-) No i oczywiście zamówiłam on-line, z darmowym odbiorem w empiku. Dziś natomiast ma przyjść kurier, bo w endo zrobiłam małe zamówienie, gdyż sponsorowała je teściowa;-), no a przesyłka była darmowa, więc też się doczekać nie mogę!:-)
Co do remontów, to też planujemy zrobić pokój dla małego - tzn. chodzi nam głownie o wytapetowanie, ewentualnie pomalowanie. Do mieszkania wprowadziliśmy się 4 lata temu, ale przydałoby się odświeżyć pokój, bo do tej pory służył jako mój. Tylko jest problem, bo jakbym chciała tapetę (a chcę), to nie mam żadnego fachowca, żeby to zrobił;/ Mój M powiedziała, że tapety ze wzorkami nie położy, bo za dużo zakamarków w pokoju. Może znacie kogoś, kto podjąłby się czegoś takiego w Krakowie? Chciałabym kogoś w miarę sprawdzonego, bo po ostatnim remoncie, to mam rezerwę do wszystkich fachowców
Nonek - powodzenia na egzaminie!
A i zapomniałam, w odpowiednim wątku zaległy przepis na naleśniki;-)