gdynianka1 skonczyłam pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną i chcialabym isc na mgr na pedagogike i wybrac specjalizacje logopedie.

wczoraj kolezanka nagadala mi ze niby jak takiego mgr zrobi to nie będę mogla uczyc w szkole bo nie dokoncze wczesnoszkolnej edukacji a z niej musze mieć mgr wydaje mi się to glupie i mysle ze wystarczy kierunek pedagogika a specjalizacja może być inna skoro konczylam licencjat z pw i pp. Już sama nie wiem
ursul picolo już czeka zapraszam ;p a rozważasz kupno sterylizatora do butelek? Bo ja na poczatku o tym myslalam ale pozniej jak gadalam z tesciowa to przeciez butelki można wyparzyc wrzaca woda prawda?
nonek90 będę trzymac kciuki za ciebie na pewno dasz rade
laperedhil dziekuje

my lozeczko dostaniemy a wozek musimy kupic, na szczescie ominie nas kupno nosidełka, lozeczka i już zaczyna się znoszenie ciuszkiów ;p a moja przyszla szwagierka wczoraj mowila ze teraz ma wiecej czasu bo tez się obronila i tez pochodzi po lumpikach za ciuszkami ;p
andzia86 ja jestem dobrej mysli i wierze ze będzie tobrze

a pamietaj ze wiara czyni cuda :*
Jolka6621 dziekuje

ja tez nie mogę uwierzyc ze już jeden etap zakonczony teraz czas na nastepne ;p a co do porodu to wczoraj tesciowej mowilam ze ten porod z biegiem czasu staje się coraz realniejszy ;p …. Musialam ja troche podpytac jak to wyglada w tym szpitalu
malabiala mój tata tez szalal i chcial kupic wozek w niemczech sam ciesze się ze chce pomoc ale mowilam mamie ze niech wtedy nam się dorzuci żeby kupic tutaj bo chcialabym tez wybrac ;p bo tata wymyslil sobie wozek na 3 kolkach a ja bym takiego nie chciala
dzisiaj zaczyna się piekny dzionek zobaczymy co będzie dalej w nocy była taaaka burza ze co chwile mnie budzila lalo jak cholera … ja mam w planach lenistwo i odstresowanie. Chociaz powiem wam ze zamartwiam się tym moim tata wczoraj dzwonil do mojego brata żeby przeslal mu kase bo nie ma jak wrocic i spi w samochodzie ;/ koles nie dostal kredytu na budowe i zaczal wywalac ludzi wczesniej wywalil prawie cala ekipe i oskarzyl wszytskich ze mu cos pokradli dlatego im nie wyplaci kasy, zostal mój tata i jeszcze jeden koles i z nimi zrobil to samo ;/ zostawil ich bez pieniedzy bo powiedzial ze na pewno cos mu ukradli …. Co za skor*** jak można tak ludzi traktowac… tat miał dostac jeszcze 500 euro a ten kolega 1600 euro szok normalnie…. Tata mowil ze jak wyjezdzal to zobaczyl tego faceta jak stoi na dworcu z 3 torbami goly i wesoly … i zabral go do samochodu a on ze lzami w oczach dziekowal mu i powiedzial ze gdyby go nie zabral to nie wiadomo jak dlugo by musial spac pod mostem bo nawet nie miał jak się z rodzina skontaktowac ;/ …. Przepraszam ze wam to pisze ale az się cala trzese ;/
ciuszki z lumpika wyprane dzis sobie poprasuje ;p chyba w padam w nałóg bo z checia bym znowu szla cos kupic ale jestem przed wypłata i nie mam kasy ;p