Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej kochane, tez jestem za oddzilnym wątkiem tylko na wyprawkęJa tez po pedagogice opiekunczo-wychowawczej hehe
Co do podgrzewacza, dostałam go przy drugim dziecku w prezencie, i przydał sie niesamowicie, jak juz karmiłam butlą, nie musia lam wstawac w nocy i robic tego całego mleka, tylko woda w butelce stała podgrzana, ja wsypywałam tylko mleczko i juz było jedzonko z przymknietym jednym oczkiem.Mam go nadal w super stanie, i na pewno bede korzystac jak juz skoncze karmienie cycemTakze polecam jesli ktos sie zastanawia czy nabyc
U mnie zaczął sie remont mieszkania, trzymajcie kciuki, zebym do porodu była na swoim...juz troszke kaski poszło na to.Wiec nie wiem jak ja poradze sobie z wyprawką itp, w sobote jeszcze wózek kupuje, co prawda uzywany za 350złó ale tez trezba zapłacic...czeka nas ciezki okres...echhh:-(
Czy Was tez upaly tak wykanczają, mnie strasznie, a to przeciez dopiero połowa ciązy...co bedzie dalej;/