reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam kochane! Trzymam kciuki za wizyty, oby maluszek pokazał kim jest, a drugi powiedział, ze u niego wszystko w porządku
:) Co do apetytu i wagi, u mnie jest duzy, mam ochote w sumie na wszystko...waga od początku ciazy jakies 2.5 +...ostatnimi czasy nabiera z dnia na dzien tempa.No ale czego tu kochane oczekiwac, dziecko rosnie i waga rosnie...ja wiem, ze po ciazy przez zime bede chciała wrócić do wagi sprzed ciazy, a moze i wiecej jak sie uda.Ale to potem, teraz tym jakos strasznie sie nie martwie,kg musza przybywac, to naturale, i z apetytem tez jakos specjalnie nie zamierzam walczyc,tym bardziej , ze mam kiepską morfologie...staram sie na noc nie obzerac ot jedna moja zasada.

Jutro kupuje wózek uzywany za 350zl jak kupier wkleje fotki.Łózeczko, materac, bujaczek jak jedna tu z kolezanek pisała, tez dostałam od przyjaciółki...mam juz sporo ubranek, ale na wieksze rozmiary.Na te malusie zamierzam kupicv nowe, bo one posłuza na sam początek, czyli szpital i krótko po.W niedziele mam zamiar juz kupywac rzeczy do mojej torby szpitalnej, jest tam tyle dupereli..ze jak zaczne teraz i raz na jakis czas cos dokupie to chyba nie bedzie przesada.Tym bardziej , ze na suwaczki nie dawno byl 6 tydz a dziś 20 i 1 dzien ...

Najgorsze jest to , ze wiele z Was szykuje sobie mebleki, ustawia, dobiera kolory scian na pokoik dziecka...a jha sie modle, zeby w gole moc wejsc do mojego mieszkania do listopada, i to w sumie bez wyposazenia....przeraza mnie ten brak bezpieczenstwa i stabilizacji.

Ja juz ubran ciżwoych sobie nie kupuje, co mam to mam i to nie ciązowe tylko takie jakie nosiłam lub bede nosisz w przyszłą wiosne lato...w sumie zostały dwa miesiące.Potem to swetry itp...i poród :)

Powodzenia na wizytach:-)
Kingao to prawda czas coraz szybciej zaczyna biegnąć, do 10 tc strasznie mi się dłużyło, a teraz z każdym dniem coraz bliżej. Ja mam dla siebie jak na razie tylko 2 koszule, które mój G. kupił mi może w 8 tc:szok: Nie wiem czemu, ale sprzeczać się o to z nim nie będę. Ja pewnie zacznę od sierpnia szaleć, w tym miesiącu idziemy do mojej najlepszej przyjaciółki na wesele i chciałabym jakąś przyzwoitą sumkę wrzucić do koperty:tak:

Witam się z rana :)
laperedhilja świetna animacia :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja też mam ale dopiero na 18 do tego czasu zajme się sprzataniem i przygotowywaniem do wyjazdu wiec mam nadzieje ze szybko dzien minie :)
A musze wam powiedzieć że wczoraj wieczorem leze sobie ogladam film a tu nagle taki mocniejszy kop podniosłam bluzke i zobaczylam jak mi sie brzuch rusza bylo widać jak kopie super uczucie chociaz troche dziwne wczesniej czułam takie niewyrazne juz sie martwilam a tu prosze :) ale oczywiscie jak mój M wrocił i chcialam mu pokazać to już maluch niechciał kopać :P

Już mi rąk brakuje do tych kciuków za Wasze wizyty :)
Agatka ja co chcę pokazać M jak mała kopie to zołza przestaje :D wczoraj już nawet stwierdził że własna córka go nie lubi ;)

Chyba się zdrzemnę w nocy kiepsko spałam, nasz pies poczuł wiosnę i od 5 rano biegał po mieszkaniu ze swoim misiem w zębach, tak stepował tymi pazurami po podłodze że się obudziłam, a jak wypatrzył że nie śpię to zaczął mi przynosić swoje zabawki i czekał aż się zacznę bawić, a jak się nie ruszałam to piszczał :/

Witam Was po krótkiej przerwie! ja mam w pracy teraz tyle roboty (zastępstwo za chorą koleżankę) ze nie wiem w co rece włożyc. W domu remont wiec kompa nawet nie włączam , wiec nawet nie mam czasu z Wami popisać!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
ja swoją wizyte mam 11.07. 2013 i od tego dnia ide w koncu na zwolnienie, mój synek pewnie nie może sie doczekaz , bo juz nie bedzie musiał o 6.30 codziennie wstawac do przedszkola ( nadmienie ze w przedszkolu , żłobku jest odkąd skonczył 9 miesiecy wiec czas na zasłużony odpoczynek).

reklama
Witam się i ja :-) jeszcze bym pospała ale chcę posprzatać przed upałem bo zanosi się że dzisiaj będzie powtórka z wczoraj :confused2:

trzymam kciuki za Wasze wizyty dziołszki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry