Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masakra, ból prawie jak przy porodzie;-) pojawiły mi się pęcherze i dzisiaj już jest lepiej, ale nie spałam prawie do 4 rano, tak bolało... Całą noc moczyłam rękę w zimnej wodzie, miałam miskę przy łóżku i trzymałam tam dłoń, co jakiś czas zmieniałam wodę, bo nie miałam siły tyle czasu stać i polewać bieżącą wodą. A jak tylko wyjęłam rękę z wody, od razu zaczynało boleć :/ Mówię Wam, ból nieziemski.
kupiłam sobie koszulę do karmienia za 35 zł. Wygląda tak, tylko misio inny Koszula Ciąza/Do Karmienia Vienetta Secret MIŚ = S (3373531228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . U nas zbierało się na burzę, ale jakoś się rozeszło. Na szczęście. Dzidziuś dziś ładnie kopie. Jak przymierzałam tą koszulę, to przeszło mi przez myśl, że chciałabym już mieć bobaska przy sobie. Ale jeszcze nie całe 4 miesiące. Szybko zleci:-)