Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

odpoczywaj dużo, a na pewno wszystko będzie oki
dostalyśmy obie skierowanie, to chcemy już to mieć za sobą 

a co do blondyny, to glowa do góry, skoro m ma ją gdzieś to już połowa sukcesu, a w razie czego, jakby trzeba było jej "przemówić do rozumu" to masz nas i możesz na nas liczyć
teraz z wrażenia spać nie mogę. poczytam może trochę i sprobuję zasnąć, bo rano trzeba wstać. dobranoc laski i przepraszam za wypracowanie
Musiałam wstać i iść sama. Zjadłam twixa i draże orzechowe, zmuliło mnie jak nie wiem co , ale przynajmniej spokojna pójdę spać bo zaczął się ruszać:-)
niestety z racji jego zawodu, jego nr telefonu chociaż prywatny, jest w pracy ogólnodostępny i od czasu do czasu takie smsy się zdarzają, ale teraz mnie to wytrąciło z równowagi.. wiecie... ja teraz nie mogę, a nawet nie chcę.. i się boję, że on sobie pójdzie do jakieś, skoro chętna jest 
dostałam 4 tak mocne i wyrazne kopniaki
chyba za tatusia zebym sie z niego nie smiala ;p . juz coraz czesciej czuje malucha i tak sie z tego ciesze... jeszcze chcialabym zeby Rafal mógł niedługo poczuc, mowil ze jak poczuje to juz wogole od nas nie odejdzie i bedzie nas meczyl zeby maly kopal ;p