Witam sie z wieczora.Zrobiłam sobie dzis odpoczynek od neta...bo wczoraj wykorzystalam limit ;/ byłam na ciuchach,tajne rzeczy kupiłam. Koszule do porodu, fajna szarną na ramiączka do domu, bluzke, kosmetyczke, malej sukieneczke, i bluzeczke, M spodnie dreseowe na jesien i bluze...takze jestem bardzo zadowolona.Jak jest dostawa jest tam super towar, dodatkowo Panie piszą esemesa od ktorej do której jest nowy towar i jeszcze zanim wywiesza na wieszaki mozna sobie przeglądac na zapleczeu.Ciesze sie , bo od niedawna jest u nas ten ciuchland a na prawde super cuchy juz tam kupiłam, jak nówki i samych dobrych firm...jak cos nie schodzi to tak jak dziś np robią ceny na ciuchy dla dorosłych wszystko 4 zł a dzieci 3zł..potem zmieniaja towar na nowy.Ja juz chyba sie uzalezniłam bo juz czekam na dostawe w poniedziałek...dobrze mi zrobiło takie odstresowanie i odrazu poprawił mi sie humor...a jakie mają ciuszki dla dzieci, kochan eja juz tyle kupiłam i sama nie wierze, ze za taka kase mozna miec tyle ciuchów.Wiec jak macie gdzies w poblizu, na prawde warto isc pogrzebac, spedzic troche czasu..i wydac 10 razy mniej za ciuszki dla dziecka i jeszcze dodatkowo super firmy...
Ja sie dziś wazyłam ,jesli moja waga nie kłamie to od początku ciązy przytyłam 2.5 kg...ciekawe ile bedzie na mecie....bo apetyt megaśny.