czekoladka to normalne - duzo sluzu, wydzieliny bialej i w ogole
ja poki co dostalam niedzwiadka z bebiklubu i probki z musteli - mustelle trzeba na facebooku polubic i od tamtad zaczc rejestracje jakos, hipp nie chce mi nic wyslac

i j&j tez nie dostlal poki co

ja mimo wszystko kupilam wczoraj w tesco 6 x chusteczki pampers sensitive 25 zl ale mam zamiar ich uzywac na dworze i w razie w, w praniu okaze sie co bedzie dobre dla dzidzi.
co do proszkow to mi siostra poleca jelp? strasznie drogi ale to bylo jedyne co nie uczula jej cory no i po jej praniu widze ze naprawde jest swietny - miecciutki i pachnacy
no i w ogole maz mi zrobil wczoraj niespodzianke i przytaszczyl do domu 2 wozki, jeden 3 w 1 i jeden spacerowka - baby active czy jakos tak i 5 kartonow ciuszkow. Jak to zobaczylam to zaczelam ryczec - no wozek moich marzen to to nie jest a i fajniejszy moge miec od siostry wiec pewnie go sprzedamy chociaz taki zly po pozniejszej analizie stwierdzam ze nie jest, a z ciuszkow wybralam prawie 2 kartony od 0 -3 lat. i co ja z tym zrobie :/ jeszcze mi dzisiaj mama dzwonila ze nie moze sie zdecydowac co kupic malemu

2 komody jak nic trzeba kupic
i zjadlam pysznego gofra bo maz mnie zabral dzisiaj do ulubionego parku na pizze i gofra

mniam mniam mniam
wiem ze jestem strasznie nie skladna