reklama

Mamy listopad 2013

Ja jestem zadowolona i sprawdzone są te produkty, 5 lat temu kupywałam rownież w Ikei kołderke i podusie, zadowolona byłam..skład i jakos raczej sie nie zmieniona.Co prawda jest mały wybór poscieli...i dodatków, dlatego ochraniacz kupiłam biały bo do wszystkiego bedzie pasował...sa tez ile ale juz danej kolorystyce.

reklama
Dziewczynki potrzebuję porady
A mianowicie. Od czasu do czasu swędzą mnie piersi i brodawki. Dziś zaczęło mnie lekko piec. Patrzę, a tam skóra jakby sie delikatnie łuszczyła. Obstawiam, ze to z przesuszenia (generalnie mam suchą skórę). Czy macie jakieś sprawdzone kremy do piersi/ brodawek? Bo nie chcę kupić jakiegoś szajstwa, a jak widać zwykła oliwka mi nie wystarcza:confused:

Ja też wiele zakupów robię w IKEA, wczoraj kupiłam Basi poduszeczkę za 10 zł i jest moim zdaniem fajna. Krzesełko do karmienia teraz miałam na wyjeździe z iKEA i było super, też sobie takie zakupimy.
Jutro jadę na zakupy dla Krzysia, ciekawe czy uda mi się coś fajnego znaleźć :tak: Powiem Wam, że teraz cieżko coś kupić dla dwójki dzieci, bo w rezultacie nie można się na niczym skupić, a już o sobie pomyśleć to nie ma opcji, przynajmniej dla mnie. Tym bardziej, że siły opadają.

Jolka wspólczuje, ja tak nie miałam, a może to wina mało przewiewnego stanika ?? Ja jak miałam jakieś problemy podczas karmienia używałam Bepathenu, ale to na uszkodzenia...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry