reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

Ja wiem że ciąża tyle ze np. jak inne kobiety w kolejnych miesiacach ciąży moze pobolewać brzuch w dniu kiedy miałyby mieć @ tak inne mogą wtedy plamić. Ale u Ciebie jeszcze za wcześnie na drugi termin @..

reklama
Weż mu naściemniaj że zaczełaś wymiotowac i Ci słabo i masz mroczki przed oczami i że przeczuwasz najgorszę..nastrasz go porządnie nazmyślaj innych dolegliwości to go ruszy i przyjedzie a na wizycie nie musi byc wiec się nie dowie a chocby nawet to już trudno dziecko ważniejsze i Ty!

dziewczyny, mam troche intymne pytanie, macie może zaparcia ? ? jesli tak jak sobie z nimi radzicie ? ja mam okropne zaparcia czuje sie ociężała, jak śmietnik. myśłałąm że w tak wczesnej ciąży jeszcze nie ma sie zaparć, ale przeczytałam że zaparcia się ma przez hormony przedostające się do jelit. ale pytanie jak my ciężaróweczki sobie z nimi radzić ? czopki ?

:eek: Glamour. Jedno jest pewne ... Ja bym tego Darkowi nie odpuscila i kopnelabym go w dupe czy by sie udalo ta ciaze donosic czy nie (tfu tfu) pokazal jaki ma charakterek....
Walcz o dziecko kobieto! Za wszelka cene!

dziewczyny, mam troche intymne pytanie, macie może zaparcia ? ? jesli tak jak sobie z nimi radzicie ? ja mam okropne zaparcia czuje sie ociężała, jak śmietnik. myśłałąm że w tak wczesnej ciąży jeszcze nie ma sie zaparć, ale przeczytałam że zaparcia się ma przez hormony przedostające się do jelit. ale pytanie jak my ciężaróweczki sobie z nimi radzić ? czopki ?

Duzo wody .suszone owoce.sweze jablka. Nie wiem czy w ciazy mozna czopek glicerynowy.ale sa rewelka ;)

Glicerynowa rakieta to najlepszy wynalazek po porodzie :p byl moim najlepszym kumplem przez jakis tydzien po

W sumie racja meago. Ale czy w szpitalu jezeli by pojechala nie zrobiliby tej bety na miejscu? Mi zrobili kiedy pojechalam na emergency. Nie wiem jak jest z tym w pl.
mam nadzieje ze to krwawienie jest niegrozne ale mimo wszystko opowiedzialabym o wszystkim rodzicom. To juz nie przelewki... Tu sie waza losy malenstwa ktore glamour nosisz pod sercem !

reklama
Do góry