reklama

Mamy listopad 2013

heh...musze czekać na wizytę do jutra do mojego gin.. dzisiaj nie idę do przedszkola.. nie byli z tego zadowoleni.. dziisaj mialam też iśc na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia , też nic z tego , przemywał torbiel tantum rosa , niby przeciwbólowe ale boli dalej :sorry2: mój M pytał znajomego lekarza i powiedział ze takiej torbieli nie rusza się do czasu porodu !:szok: jeśli to prawda , to mam przekichane :( 4 mce bólu ? i uziemienia? a przy porodzie 2x wiekszy ból ? nie wyobrażam sobie tego..

ursula..ta mina psa jest dobra na wiele sytuacji mnaszych mam i teściówek :confused2:

reklama
wchodzę teraz do kuchni i na krześle widzę złożone dzinsy z paskiem....i myśl kurde to nie są spodnie mojego R.Więc czyje?Rozglądam się nerwowo po domu czy nikogo nie ma,nic nie zgineło....i nagle zapala się lampka w głowie Dziś poniedziałek tata zaczoł robotę u sąsiada(kafelkarzem jest)
ale oddech ulgi
tak spałam rano że nie słyszałam jak tato wszedł do domu:-):-):-):szok::szok:
Jak tu przyjdzie wstawać w nocy do Lenki jak ja spię jak zabita

akaiah nawet nie mów że tego ci nie wytną przed porodem:-(jutro pójdziesz do swojego gina to zobaczysz co ci powie

Ostatnia edycja:
Koriander - hehe pamiętam :p ale wiedz, że bez tej wiedzy żyło mi się całkiem dobrze :p hehehe

:-)
ja bylam przerazona jak sie w Sroke wczytalam, ale dzieki temu swiadomiej kupuje kosmetyki, zwlaszcza dla malej. Super sprawa ze ktos takie analizy robi :tak: Fakt ze niewiedza jest czasami blogoslawienstwem :-D

ursula slodki twoj psiak:-)

akaiah a to ze to toribel potwierdzil ci lekarz? Moze to scianka pochwy sie obnizyla, zdarza sie w ciazy i po porodzie. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Akaiah - mam nadzieję, że jakoś ci ulży;/ bo wytrzymać tyle miesięcy to będzie nie lada wyczyn...

Ja mam plan dzisiaj mieć lenia. Obiad mam ze wczoraj, więc dołożę frytki do tego i będzie luz ;) W domu bałagan jeszcze nie straszy, więc mogę się oddać oglądaniu Gotowych na wszystko ;)

Ulka - mina psa - bezcenna ;p Tak się patrzy moja spanielka na kota ;p

Cześć :)
i ja doczekałam się fantastycznego badania glukozy. Zniosłam je dobrze, choć mam nadzieję, że więcej tego świństwa nie będę musiała pić. Dzięki Dziewczyny za porady - cytryna pomaga, dostrzykiwałam sobie co łyk dawkę soku i jakoś szło. Brrr...

akaiah nie martw się, nie wszystko przesądzone, może lekarz co innego Ci powie. Trzymam kciuki.

ursula sliczny Twoj psiak :) to ja pokaze mojego spiocha :)
Photo on 2013-07-12 at 18.54.jpg

akaiah nie zazdroszcze bardzo ale moze jakos to cudem zniknie/zmaleje/ przestanie bolec?
dzisiaj mialam sprzatac ale odmawiam :P jako ze ja leze i niczego nie ruszam to nie balaganie, a nie mam usmiecha mi sie codziennie sprzatac tego samego bo moi ukochani wspoldomownicy tu trzepna tu walna i pojda :P musze ich dzisiaj poustawiac :tak:

Załączniki

• Photo on 2013-07-12 at 18.54.jpg
    Photo on 2013-07-12 at 18.54.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
Witajcie dziewczynki

Brackiee gratuluje dziewczynki.

akaiah- mam nadzieje, że już mniej boli.
Avocado ja również nie pije nic alkoholowego. Jakoś się boje. A piwa w sumie nigdy nie lubiłam, tylko winko, ale sobie odpuściłam.

Melonowa ja dostałam łowy od mojej teściowej była w lumpiku wystawie za chwilkę na nasze zakupy, co do kremów oliwek, z tego co widzłam u moich sióstr najlepiej dziewczynki szły na babydream, a j&b był najgorszy.
Annie. A dostałam tylko j&b i z bebilonu próbowałam się zalogować na inne strony ale cały czas coś jest źle.
Angel29- szkoda, że nie udało się dostac na to usg.
DoMisia- ciesze się, że urlop się udał.
Lefkowa- wracaj nam do zdrowia.
Kinga- ciesze się, że wszystko dobrze u was. Ja jakoś jak idę do Ikei dostaję nerwów, wkurza mnie to chodzenie i oglądanie ja bym chciała od razu wszystko zapakować.
Kamilka super, że jesteś.
Jolka u mnie pogoda taka sama czyli okropna!
Ursula- widzę, że znajomi mają bardzo dobre poczucie humoru. Psiak jest sliczny!!!!!
Aaga nie glukoza czeka za 3 tygodnie/
Laperedhil sliczny psiaczek!!!!

Co do proszków, co myślicie o płynach dla dzieci do płukania??
Wczoraj mój mąż zrobił mi ognisko, taką miałam frajdę pieczenia kiełbaski a jaka dobra mniam. Dzisiaj siedzę w domu pogoda okropna ciagle pada!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry