ursula mysle ze komoda Ci wystarczy... na początek

Ja teraz przy 1,5 rocznej mam szafe i komode, i to zapchane, z tym, ze wszystkie kocyki, chusteczki, pieluchy, kosmetyki rajstopki itd się w tym mieszczą i nigdzie indziej w domu Anielowych rzeczy nie ma. Komoda ma 3 szuglad, a szafa dwie szuflady, drażek i polki.
Mama Kangura z Anielą przez pierwsze miesiące prałam w dziecięcym, ale nic jej nie uczulało, więc dobrze, że piszesz, to z Hanią spróbuję w ten sposób. Ale jak Ļlukała, to samą wodą, czy płynem do płukania dla dzieci?
A co do chusteczek z rossmana nie wiem, czy zauwazylam, ale narzeka na ich nawilzenie i faktycznie jest bardzo kiepskie, więc ja nadal polecam przemywanie pupy woda czysta i wacikami takimi wiekszymi, a na wychodne, to mozna miec jakiekolwiek
ursula tak pięknie psiunia kocykiem przykrywasz? i podusia pod głową - krolewskie życie!
A co do reakcji psów, to z moim była najgorsza wersja - zrobił się niemiłosiernie zazdrosny! 3małam go z daleka. Teraz mała go przerobiła na swoje, bo kęs bierze sobie, a kęs daje jemu, ale i tak nie ufam mu w ogóle i boję się jego głupich min czasem.
akaiah to nie byłaś jeszcze u lekarza żadnego z tym? Zaocznie się ludzi nie leczy, więc najlepiej komuś to pokazać jak najszybciej.
lefkowa 3maj sie i mam nadzieje ze uregulowane wszystko jest na tyle ze wyjdziesz
Ale u nas leje!!