reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

Strata na kazdym etapie ciazy jest wstrzasajaca. Brawa dla Ciebie glamur!! Dasz sobie rade. Synek juz jest na tyle kumaty ze siusiu zawola I cos rozumie. A moj jest jeszvze taki malusi I potrzebuje mamy I nie kuma ze mama z kazdym miesiacem jego zwiekszonej aktywnosci bedzie coraz bardziej gruba I do dupy :( dlatego nie wyobeaAn sobie tej ciazy I tego maluszka itd :(

reklama
Niedawno skonczyl 11miesiecy. Za miesiac swietujemy roczek. Maly raczkuje jak wyscigowa I chodzi podtrzymujac sie mebli a najlepiej jak mama trzyma go za racKi to wtedy popierdziela jak szalony. Jesli jestem....... to bedzie mial poltora roku. Bedzie najpewniej sam fajniechodzil a ja bede uwieziona na cycu z jego rodzenstwem. No strasznie mi zal tego mojego rysia :(

Kurcze, człowiek ma takie poukładane życie, dom, mąż, rodzice i nie zdaje sobie sprawy jakie ludzie mają problemy. Że nie wie jak i czym pojechać do lekarza, czy szpitala. Oby wszystko było dobrze z glamour1105.
Kurcze ja w pierwszej ciąży o godz 23 zauważyłam plamienie, zadzwoniłam do mojego lekarza, od razu z mężem pojechaliśmy i wszystko skończyło się dobrze. Cholera, jak ważne jest mieć wokół siebie bliskich ludzi, którym również zależy, możesz im ufać i na nich polegać...
Smutne to takie, że nie wszyscy potrafią i nie wszystkim się udaje normalnie ułożyć sobie życie.
glamour1105. trzymam kciuki za ciebie i twoją fasolkę
Niedziela minęła na lenistwie siedzieliśmy w domu nie chciało nam się nigdzie jechać, tylko spacerek zaliczyliśmy przed południem.
W sumie to też specjalnie nie czuję tej ciąży, brak objawów, chociaż....naszło mnie dzisiaj na lody... waniliowe... hmmm...były pyszne...:-D

W poprzedniej ciazy mon maz sie smial ze dostane bana w pobliskim szoitalu :p jdzdzilam ze wszystkim !! Ale ja miala ciagle jazdy ze dzidzia sie nie rusza :( taka trauma z pierwszej ciazy :( sttasznie sie tego boje :(

a u mnie tez przechodza bóle piersi i nudnosci , mam nadzieje ze sie nie nasili w dalszej ciazy :no: mam tylko mdłosci jak mój M sie za bardzo wyperfumuje :eek::-D

Agairys dasz radę , ja mam dziewczynkę 11 miesięcy i chłopców 9 lat i 5 lat. Ciążę planowaliśmy więc wiedzieliśmy co nas czeka, ale pamiętaj że każda sytuacja jest do ogarnięcia. Będzie dobrze!

reklama
glamur- Trzyma kciuki żeby wszytsko dobrze było! Głowa do góry!
Agairys- Ja mam teraz prawie 7 miesięcznego synka..i też ciut jestem przerażona jak dam rade za nim nadążyć:tak: Ale na dzidzię się cieszę bardzo ale porodu się boję bardzo bo ten miałam ciężki..Dasz radę zobaczysz ;-) Z drugiej strony też fajnie mieć rodzeństwo myśle że synek będzie prze szczęśliwy :tak:

Do góry