reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

I ta gonitwa :( rys zostaje w przedszkolu kiedy ja mam zajecia to sa po godzinie czasem dwa razy. Z dwojka juz ciezej. Z reszta ciagle bede miala wurzuty ze jemu poswiecilam na pewno wiecej czasu I wszystkiego niz maluchowi :( jeszcze ten termim porodu. No kobiety nic mi nie pasuje :(

reklama
A wozek?blizniaczy mam kupic tersz? No istne szalenstwo!! W wiekszosc drzwi sie nie zmieszcze taka krowa a dosyawka buggypod nie pasuje do naszfgo mohelu wozka bo juz sprawdzalam :( koszmar...

agairys a nie myślałaś o wózeczku takim dla dzieci rok po roku ? jak tylko znajdę linka to Ci podeślę konkretny model one są zgrabniejsze a jak starsze odmówi poruszania się wózkiem ( u mnie np. odbyło się to na równe 18 m-cy więc możesz miec ten podwójny na chwilę:)) to likwidujesz pół wózka i masz normalny pojedynczy wózek.
Co to samej ciązy to teraz trzeba juz szukać tylko pozytywów, ja też jestem w nieustannym szoku, choć Adaś mój ma juz prawie 4 latka ale ja miałam tak ciężką ciążę że mam chyba jakąś traumę... Bo nic poza ciążą mnie nie stresuje, jakoś tak wszystko się jakoś uloży - tak mi się wydaje:) poza tym nie ma innego wyjścia :)

witam!
Dziewczyny ale sie dzieje na naszym forum.
Glamur kciuki zaciśnięte! Oby wszystko było w porządku!
agairys może nie bedzie tak źle twój synek teraz jest rzeczywiście malutki ale jak urodzisz będzie bardziej samodzielny a i jeszcze jeden plus odchowasz sobie dzieciaki i możesz sie w życiu realizować!
Dziewczyny stresuję się wizytą w czwartek a z drugiej strony nie mogę się doczekać....Moja córcia dziś w nocy dostala kataru bieda się kręciła pół nocy wstała o 6 rano. Wczoraj kupiliśmy jej z mężem kurtkę na wiosnę w 5.10.15 oczywiście fioletowa super jest tylko cena nie bardzo 149 zł ale zdzierstwo!
U mnie dziś brak apetytu ma dziś miejsce jestem głodna tylko jak o czymkolwiek pomyślę to odechciewa mi się jeść. A tak co czuję się oki.

wlasnie ostatnio spieralam sie z kolezankami z forum na temat super lekkich spacerowek... a to taki klops Musze sie wkopac w wielka podwojna krowe :( szkoda mi mojego wozia. Jest super, mimo ze codziennie uzywany, to jest czysciutki i wyglada jak nowy :( bardzo go lubie i nie chcialam sie go pozbywac. Ale w zaistnialej sytuacji.... Najgorsze jest to, ze pewnie latem-na przyszle lato- bede znowu chciala cos super lekkiego jako , ze moje drugie dziecie bedzie juz mialo jakies 8-9 miesiecy. A to pierwsze dziecie bedzie mialo dwa lata i pare miesiecy i moze nei bedzie chcialo wcale wozka? noz klops jak nie wiem co! Wynuralam dostawke -siodelko z oparciem, rozkladane siedzisko-taki chudzielec buggypod. Pech-nie pasuje do ramy mojego wozka obecnego :( a to by bylo rozwiazanie idealne :( szit :( dwoch przeciez nie kupie :(

jak tu patrze te brytyji trzymaja noworodki w spacerowkach, na pol siedzaco to az mnie boli :( Rysia wozilam do pol roku na plasko, choc w ostatnim mieisacu sie zaczal pierwszy bunt mojego syna i zmienilismy mu na czesc spacerowa.

reklama
i zeby poranek gozkich zali sie dopelnil- nie bede mogla leciec sma do polski :( sama z dziecmi znaczy sie :( z jednym -bulka zm aslem. Z dwojka to juz nawet nie wpuszcza mnei do odprawy, kazde nieletnie jedno ma miec jednego opiekuna :(

Do góry