reklama

Mamy listopad 2013

rojku - to ty za to narobilas mi teraz chętki na placuszki ziemniaczane takie przypieczone z wierzchu..mmmmm :)

haha i mój M powiedzial wlasnie ze tez zrobi sie przez moje zachcianki kwadraciak :-D

reklama
akaiah- biedactwo, mam nadzieję, ze już Ci to się zagoi na dobre! a tej pindzie dało radę:-D

avocado- ja też uwielbiam imię Kinga i też mam mamę Anne:-D a co do przepuszczania w kolejce, itp.to już chyba tu raz opisywałam, jak mnie potraktowała kobieta w autobusie. 30 km stałam, bo tylko koło niej było wolne miejsce, ale jej siatka była wazniejsza. Starszy pan zwrócił jej uwagę, że kobieta w ciąży stoi, to zmierzyła mnie wzrokiem i odburknęła, ze młoda, to może stać. :oo2:

Ja w końcu mogłam Was doczytać. Za to, że pilnowałam małego 3 dni dostałam od kuzynki materacyk do łóżeczka. Wygląda bardzo porządnie i pewnie koło stówy za to dała. normalnie mega:happy: dziś na obiad zjadłam tylko ziemniaki z kwaśnym mlekiem i już zaczyna mi się robić rewolucja żołądkowa:baffled:

Dziewczyny mam pytanie: Dostałam skierowanie na morfologię, mocz i glukozę 5 lipca. Czy wiecie czy obowiązuje jakiś czas na wykonanie tych badan? Następną wizytę mam 23 sierpnia, bo mój lekarz idzie na urlop teraz. I chciałam zrobić to jakoś do 10 sierpnia i teraz nie wiem czy można tyle czekać:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry