czekoladka21
Mama Nadzi :*
laperedhil- narazie tantum verde mam na gardło i ten antybiotyk a ile zażywałaś antybiotyk ? minimum to chyba 3 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale mowie dla dziecia to 5 coby wyleczyc sie dobrze, ale tak franca trzymala i taka slaba bylam ze 10 dni i sie zastanawialam czy jeszcze nie trzeba, ale ostatni dzien bylo juz znacznie lepiej i nie bralam wiecej ;-)
niedaleko wiec pojechaliśmy zobaczyc okazało się ze jest fajniejszy niż na zdjeciu spacerówk, gondolka, fotelik. W czwartek jade go odebrać. Model jest z 2008 r ta dziewczyna kupiła go po koniec 2009 r a wyglada jak nowy. Chcieliśmy porównać z tym nowym modelem i sie okazało że nowe są cięższe więc tymbardziej zdecydowałam się 

sa sliczne a wszystko za grosze... w Polsce nie kupilam nic
jest strasznie drogo wiec sie nie oplacalo zupelnie.. kupilam tylko plyny do prania Dzidzius i Bialy jelen i na tym koniec
takze o drzemce nie bylo mowy

nie martw sie... wiem ciezko mowic ale stres naprawde nie wskazany
a moje dziecko cherla jak traktor ciezko powiedziec jaki ma kaszel bo bm bardziej powiedziala ze krtaniowy
ani suchy ani mokry taki zrywny z klatki piersiowej
jutrro do lekarza ... ja odpadam lato a ten chory