Witam Was poniedziałkowo :-)
Wczoraj czułam się fatalnie, byłam niewyspana, bolała mnie głowa i mnie mdliło. Dziś na szczęście się wyspałam i od razu lepiej się czuję. Zaraz budzę mojego M. i jedziemy trochę do centrum pospacerować, na jakieś lody albo coś w tym stylu:-)
annie - współczuję teściów i ich podejścia. Że też ludzie potrafią tak utrudniać życie
usrula - no Twoja mama i siostra to faktycznie wykazują wyjątkowe zdolności wkurzania i wyprowadzania z równowagi, ale Ty się nie denerwuj:-) Co do problemów ze spaniem to ja Cię rozumiem, są noce, że układam się na łóżku w każdej możliwej pozycji, żeby było wygodnie, a i tak nie jest
melonowa - z tym sikaniem to ja też tak mam, teraz powinnam wozić ze sobą Toitoi;-)
kamilka - wypoczywaj i relaksuj się, póki Twoich mężczyzn nie ma:-)
Miłego dnia!
Wczoraj czułam się fatalnie, byłam niewyspana, bolała mnie głowa i mnie mdliło. Dziś na szczęście się wyspałam i od razu lepiej się czuję. Zaraz budzę mojego M. i jedziemy trochę do centrum pospacerować, na jakieś lody albo coś w tym stylu:-)
annie - współczuję teściów i ich podejścia. Że też ludzie potrafią tak utrudniać życie
usrula - no Twoja mama i siostra to faktycznie wykazują wyjątkowe zdolności wkurzania i wyprowadzania z równowagi, ale Ty się nie denerwuj:-) Co do problemów ze spaniem to ja Cię rozumiem, są noce, że układam się na łóżku w każdej możliwej pozycji, żeby było wygodnie, a i tak nie jest

melonowa - z tym sikaniem to ja też tak mam, teraz powinnam wozić ze sobą Toitoi;-)
kamilka - wypoczywaj i relaksuj się, póki Twoich mężczyzn nie ma:-)
Miłego dnia!
oj malo brakowalo zeby dostal w pape ode mnie w takim stanie bylam
ale jak to bywalo zwykle sie dopijal jak byl lykniety to wtedy podobno nic a nic juz sie nie napil
no ale ile mi stresu doszlo to myslalam ze bede wszystkich bic dookola
pieklo szczypalo wiec nie wiem czy moge brac jakis urosept albo co? ona mi nic nie dala a to lekki dyskonfort! i do tego co jakis czas mam tyle sluzu żółtawego ze wyglada to jak mega glut na papierze:-
), że przecież ona mi już mówiła, że będzie chłopak, bo ona po brzuchu widzi. Nosz ku***a, niech mi się teraz tylko w sprawie imienia wypowie, a pojadę do niej i jej prosto w oczy powiem, zeby od mojej ciąży się odstosunkowała! No kurde, lubię ją, ale czasami, tak jak wczoraj, to mam ochotę ją wsadzić na ten statek wraz z waszymi i odcumować jak najszybciej!