laperedhil spóźnione wszystkiego najlepszego
dehaira z tym Twoim chłopem to dziwna sprawa. O takie cuda to bym bardziej babę niż chłopa podejrzewała. Nie wiem niby w jakim celu te kłamstwa? Co chciał nimi uzyskać? Chyba musisz nim troszkę wstrząsnąć, ale Ty wiesz najlepiej jak się z nim obejść. W sprawach związków nie lubię doradzać, bo każdy inny i wszystko jest bardzo indywidualne. Nie znam Twojego chłopiny i też nie chcę go skrzywidzić żadnym osądem, ale zachował się bardzo nie w porządku!
KingaoO nie pisałam wczoraj, ale jak tylko wróciłam do domu, to pierwsze co zrobiłam, to otworzyłam BB, żeby sprawdzić, co u Ciebie

I bardzo się cieszę, że wszystko ok!!! Dobrze, że poszłaś do innego lekarza, bo byś córci nerwami przez te dni jazdę urządziła. Teraz możesz odetchnąc i cieszę się też, że byłam z nami przez cały ten czas :*
kamilka87 jak masz problemy takie z pcherzem itp. to może profilaktycznie powinnać sobie zażywać coś z żurawiną. Dużo jest takich preparatów, a pomagają!
nonek90 pięknie wyglądałaś naweselichu
Jeśli o pościel chodzi moja Aniela długo spała pod samym kocykiem. Kupiłam wtedy też pościel, ale nie użyłam ani razu. Chyba wstawię zaraz na giełdę

Śpiworków nie używałam, ale z racji tego, że teraz będziemy mieć pewnie w domu chłodniej, to właśnie zamierzam odszukać takowy, żeby kłaść w tym dziecko. Nie odkryje się w nocy jak będzie machało nóżkami, a i nie nakryje się z głową
Dziś gorąc, a ja taka spieczona, że nie wychylam nosa z domu, ale chyba zaraz posmaruję siebie i niunię i do Cienia na zewnątrz pójdziemy się pobawić

Ponieważ znów mi waga szaleje to dziś pilnuję się bardzo, bo nie mam zamiaru więcej nić 0,5kg na tydzień tyć, a tu coś mi się rozszalała waga i co stanę to w szoku jestem co jest grane. Zwłaszcza, że nie jem więcej... :|