ursula
Fanka BB :)
dehaira nie kombinuj już tam, bo widzę że Ci się styki przegrzały i wymyślasz dziwne rzeczy, ok żadna z nas Cie nie zna, może do niedawna byłaś dla swojego chłopa okrutną babą
ale on ma po to język żeby o tym rozmawiać. Nie kombinuj już, pogadajcie jak dwoje dorosłych, wina czasem jest po środku a teraz macie czas wyciągnąć wszystko i obgadać aż do znudzenia. Uszy do góry i przestań myśleć.
ale on ma po to język żeby o tym rozmawiać. Nie kombinuj już, pogadajcie jak dwoje dorosłych, wina czasem jest po środku a teraz macie czas wyciągnąć wszystko i obgadać aż do znudzenia. Uszy do góry i przestań myśleć.
a jeśli chodzi o siusianie to jestem w szoku, bo piszczy jak chce iść, nawet wyczaił już, którędy się wychodzi i siada pod drzwiami, a jak ma dosyć to też śmiga pod drzwi wejściowe i drapie.. jeszcze nie spotkałam takiego inteligentnego psiaka
ale jak tylko nauczy się wskakiwać na kanapę, to czuję, że to będzie jego miejsce..
bo czulam ze mdlałam..dosłownie, lało się ze mnie i było mi słabo. ale pochłonełam