Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A musze wyskoczyc na drobne zakupy, nie wiem czy po drodze gdzies nie padne..U mnie waga tez szybko leci, ale coz...nie uniknione, a jesc jem jak jestem głodna, delikatne zachcianki tez mam, no ale przeciez to tak działa, dziecko rosnie, z nim tyle roznego "oprogramowania"zeby było mu tam dobrze.Czas tak szybko leci, i tak jestesmy w dobrej sytuacji, (tak mysle) bo rodzimy na zime, wtedy nie trzeba sie rozbierac za bardzo itp, na wiosne Wszystkie sie ogarniemy, zobaczycie, a motywacja u nas widze jest duza
ursula ja się pocieszam, że poprzednio miałam jakieś 21 na plusie i jakoś zeszło, więc i tym razem, ale z drugiej strony miałam nadzieję, że teraz przybędzie mniej a zrzucę więcej, tak żeby nadwaga sprzed ciąży zniknęła, ale to są moje pobożne życzenia
Mówisz 6-7kg - żeby tylko tyle!
marys znalazlam linka ze zdjeciem i wymiarami tej torby. Mamuska zaszalala jak chodziła na siłownię i taką sobie kupiła:
REEBOK torba DUŻA laptopa fitness siłownie K76283
Juz same podkłady zajmuja mi sporo miejsca i podpaski Belli.