reklama

Mamy listopad 2013

reklama
melonowa89 szkoda, że masz powrót do insuliny... :(
Z tym zrzucaniem kilogramów po ciąży, to bardzo róźnie bywa, bo czasem to się tak woda zatrzymuje w organizmie, że po porodzie bardzo szybko to z człowieka zchodzi. Tak jak u mne np. w dwa tygodnie 17kg. Jakby to nie była woda, to wątpię, żeby tak szybko poszło

Też sobie kupilam klapeczki pod prysznic :) Ostatnio jak sobie kupiłam to potem taka popuchnięta byłam, że mi noga nie wlazła, więc teraz jakieś rybackie kupiłam :D hahaha
big_Erik_883_-_3_kopia.jpg

Załączniki

• big_Erik_883_-_3_kopia.jpg
    big_Erik_883_-_3_kopia.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rojku- załącznik nie działa;-)

A co tu dziś tak spokojnie? Korzystacie, że chłodniej na polu?:-D
Byłam w sobotę w sklepie, gdzie pracuje mój kolega. Wczoraj mi napisał, że mnie nie poznał dopóki mu cześć nie powiedziałam, bo wyglądam jak wieloryb:zawstydzona/y: Mam 10 kg na plusie i tak wyglądam, a co dopiero będzie przed porodem...?

Jolusia powiem szczerze że w dupe uprzejmy ten twój kolega....a jakie wyczucie taktu:baffled::baffled:
Nie ma jak szczerość do bólu
A my zamówiliśmy opał(drzewo) na zimę i zaś wydatek jak tylko R etap w pracy skończy:szok:

Od zawsze miałam tendencje do tycia. W szkole zawsze byłam tą grubą. Jak parę lat temu schudłam, to docinanie się skończyło. Do teraz...Miesiąc temu inny kolega napisał mi w komentarzu na fb, że jestem gruba. Jest mi zwyczajnie przykro, bo wracają wszystkie złe wspomnienia, wyśmiewania, itp.:-(

Kur..... jacy ludzie są beznadziejni
Mnie na szczęście nikt jeszcze nie powiedział że jestem gruba:happy: bo zaraz bym to odpowiednio skomentowała
Ja też od zawsze byłam gruba pózniej schudłam dużo ale przede wszystkim po to by móc zajść w ciążę.
Teraz jestem szczęśliwa że w moim brzuszku rośnie moje małe szczęście a wagą się nie przejmuję
Raz schudłam to teraz też mi się uda wrócić do formy z przed ciąży:-):-)
Więc olej takie gupie gadanie
a jak ktoś ci napisze na fb że jesteś gruba to napisz Jestem w ciąży nie gruba a to jest różnica:-D:-D:-D
i uszy do góry

Akaiah współczuję problemów z torbielem i zabiegu, ale dobrze, że trafiłaś na takiego fajnego lekarza :tak:
Kamilka śliczny brzusio :)
Kinga super sen ;-) mój mąż też ostatnio co chwilę śni o porodzie heheh Biedak przeżywa :P:-D
Mama Kangura przykro mi z powodu babci :-(
Rojku super wyniki tyle kg w 2 tygodnie! :szok:
Co do wizyt mam też co 4-5 tygodni i zawsze usg lekarz robi :) a waga na razie 5,5kg na plusie.
Dzisiaj kolejne zakupy kupiłam 2 nowe kocyki i ręczniki z kapturkiem śliczne za 10zł każda z tych rzeczy w bidze :-) a do tego parę ciuszków :-) mąż już zaczyna patrzeć na mnie jak na ufo, gdy przynoszę kolejne ciuszki :szok::-D

Jolka - ale przynajmniej wiesz, że możesz schudnąć więc z uśmiechem przyjmuj tę krytykę - w końcu to ciąża a nie blacha ciasta na śniadanie :) na mnie w szkole mowili Słoń Dolores :) teraz to wspominam z uśmiechem mimo, że nigdy nie byłam szczupła... jak schudłam to to do "normalnych" rozmiarów. A teraz jestem mega gruba i trudno :) też ciągle słyszę komentarze, że to nie możliwe że to 6 miesiąc, albo mama jednego dziecka, które przychodzi do mnie na terapię mówi " ależ jest pani grubiutka, jak świnka pigi". Jak Michał to usłyszał będąc w pokoju obok to wyszedl i powiedział, że to nie prawda aż się pani głupio zrobiło :)

A ja byłam dziś u lekarza - oczywiście u mnie bez usg. lekarz swtierdził, że to problemy z krążeniem i dostałam kilka recept.
no i teraz szukam jakiegoś lekarza polecanego, który sprawdzi co i jak... i będzie lekarzem z Ujastka - żeby ewentualnie mógł mnie potem "rozwiązać"

malabiala - super udane zakupy :) cieszą :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry