Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcie
przeczytałam co tam u was ale jakoś nie mam weny na odpisanie ... dzisiaj jestem zacofana
pozwolicie ze napisze tutaj o wizycie
wiec w srodku wszystko pieknie wyglada szyjka zamknieta macica rozrasta sie a Kuba rośnie i wg. lekarza urodzi sie z waga ok 4kg ;p ciekawe czy tak bedzie , posłuchalismy dzis serduszka na takim malym czyms ... ślicznie bilo tak glosniutko bylo slychac, wyniki podobno swietne :
tetno płodu : 155
HB: 12,1
HT:36,1
RBC: 4,25
WBC: 9,1
PLT: 261
LEU: 7-10
jedyny problem to cukrzyca tz wynik z glukozy : na czczo 96, po 2 h niestety 185 ;/
mowil ze dobrze ze jestem pod kontrolą diabetologa i ze jest to do opanowania i nie mam sie martwic, dowiedzialam sie tez ze moge spokojnie rodzic w szpitalu w ktorym chcialam mimo problemów z cukrem
waga stoi w miejscu lekarz stwierdzil ze termin ktory mi podal czyli 23.11 jest po miedzy tymi z usg i go zostawimy
strasznie boli mnie w ledzwiach i promieniuje w kości dupska i nogi tak jakby mnie ciagnelo nie moge z łóżka wstac ;/podobno to miednica ....
a wygrac mozna bylo fotelik maxi cosi, poduchy, materace, zestawy kosmetykow dla siebie i dziecka, ja nie mam szczescia wiec nic nie wygralam ;-)
nigdy za wiele