Jolka6621 co do kolegi i komentarza, to jakiś półgłówek. Przecież chyba wiadomo, że jak się komuś coś takiego powie, to mu będzie przykro, to po co to robi? Jedyne wytłumaczenie, to że jest ograniczony umysłowo.
Mama Kangura no działka czeka, aż ją ktoś jeszcze grabiami wyrówna

dopiero wtedy posiejemy trawę, ale myślimy o takiej mało wymagającej i żeby nie rosła jakoś porażająco szybko, bo z naszym zasobem czasu, to jakoś cienko widzę koszenie co tydzień
akaiah ja byłam zadowolona z wkładek Lansinoh. Cienkie, chłonne i trzymają się stanika dobrze.
Lefkowa siostrzeńcy już nie są malutkie dzieci, więc zgon ich na dół niech się sami sobą zajmą
Ja po wizycie. Hanula ma 950g. Wszystko w porządku. Reklamówkę dostałam z makulaturą i próbką sudocremu. Następna wizyta dopiero za miesiąc. Przytyłam 1,8kg przez 3 tygodnie, więc nie jest tragicznie, bo wychodzi o,6 na tydzień, więc jak na mnie i moje skłonności to jest lux
A przed wizytą byłam u fryzjera i Aniela zaliczyła niespodziewanie strzyżenie. Fryzjerka mnie zrąbała, że jej wiążę tak wysoko włosy, że jeszcze są cieniutkie i słabe i zaliczyła tym samym pierwsze strzyżenie

Tatuś zdruzgotany