Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też się wtedy mocno odchudzałam i z wagi 78 doszłam do 60. Ale efekt jojo spowodował +5 kg, potem długo utrzymywałam tą wagę, aż do zeszłej zimy, gdzie znów mi odłozyły się 3 kg. A jak zaszłam w ciążę, to w ciągu miesiąca przybrałam 2. Nie widziałam wtedy, ze jestem w ciąży i ostro ćwiczyłam. Teraz 3 razy w tygodniu ćwiczę delikatnie. Tak wiec mam nadzieję, ze tak jak mówi Maagsiaa, po porodzie kg szybko będą lecieć w dół. No i motywacja do ćwiczeń będzie, bo wiem, że bez nich nie ma co liczyć na trwalszy efekt.
Do tego powinniśmy zainwestować w szafę wnękową, bo się nie mieścimy już teraz a jeszcze rzeczy Leona a tu brak kasy i nie wiadomo kiedy dom się sprzeda i trzeba będzie się wyprowadzać.

i co najlepsze w podobnym gdzies czasie co ja bo juz okraglutka a ze ona jest tez grubasek to wczesniej nie wiedzialam
jak ja zobaczylam to myslalam ze sie przewroce bo juz wyobraziłam sobie mine naszej "kochanej" sasiadki Shmidt 
z domu starcow wkoncu robi sie fajnie:-)

to jest okropne uczucie... kiedy ona sie wkoncu obruci