reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Gusiak trzymaj się. Bądź spokojna, wszystko dobrze się skończy. Jesteś pod dobrą opieką. Trzymam kciuki, aby dzidziuś poczekał na swoją kolej i zrobił Ci niespodziankę w listopadzie.

Gusiak tak mi przykro kochana...trzymajcie sie w dwupaku, i niech mała jeszcze nie szaleje i siedzi tam chociaz do 37 tygodnia.Ja nie wiem czemu, teraz tego najbardziej sie boje, ze małej zachce sie wczesniej wyjsc, od początku ciazy co jakis czas mam dziwne skurcze, i tak sobie mysle, ze orgaznim juz wykonczony po 2 poprfzednich ciazach, bedzie chciał sie wczesniej pozbyc "problemu".Modle sie o kazdy dzien..
Ale nie o mnie miało tu byc.
Jeszcze raz sciskam mocno, bądzcie dzielne!!!!Jestesmy tu z Tobą!

A ja gapa, nie dodałam tego linku, teraz dopiero patrze, i sama sie smieje do siebie"co te dziewczynki mają mi doradzac jak nic nie widzą":confused::-p

Gusiak najważniejsze, że w porę z ta szyjką było wykryte i jest czas żeby zadziałać. Bądź dobrej myśli. Cukry szaleją po sterydach, ale tym się nie przejmuj. Najważniejsze że dzieciatko bardziej zabezpieczone. Trzymam kciuki aby na strachu się skończyło i abyś wróciła do domku jeszcze nierozpakowana.

meago M mi kupił lakcid ale następne to już te lacibios femina poproszę bo lakcid trzeba brać 3-4 razy dziennie a tamto chyba raz. A ja już mam po dziurki w nosie łykania leków, jeszcze ten antybiotyk taki duży że staje mi w gardle :(

maagsiaa faceci na punkcie finansów są bardzo wyczuleni, więc na pewno go to gryzie. A takie czasy, że rzadko kto nie ma problemu. Nad nami wisi wyrównanie za prąd, moj samochód w rozsypce. Dobrze, że jeszcze jeździ. Szafa by nam się przydała dla małej, ale na razie, to nawet nie wiem skąd na nią wziąć.

Agatka2 też się zapisałam na te warsztaty :)

andzia86 sypialnia fajna kolorystycznie. Ostatnio na plus zaskoczyło mnie wzornictwo mebli Vox, a konkretnie kolekcji Hifi i Inbox. Widziałaś?

A dla Hani planuję kupić szafę z Ikei bo w miarę jest cenowo jak na szafy z drzwiami przesuwnymi, a tak na inną za bardzo nie mam miejsca. O taką wypatrzyłam:
TRYSIL Szafa, przesuwane drzwi/4 szuflady - ciemnobrązowy/czarny - IKEA
Szafy Oax też mi się podobają, ale już trzeba minimum 1000 dać :/ Generalnie ja troche zboczona jestem bo sporo rzeczy z Ikei mi się podoba..

Gusiak88 3mam kciuki, żebyś dotrwała w dwupaku conjamniej do 37 tygodnia. Jesteś dzielna, dasz radę!

brackiee te drugie panele mi się bardziej podobają :) chyba się nimi kiedyś na żywo zachwycałam, że teraz te panele takie nie wieśniackie robią :)

Ja dziś z dwiema koleżankami na spacerku byłam. Każda z wózkiem i generalnie chyba parę km zrobiłyśmy, a teraz zdycham, bo mnie w tyłku boli w zawiasach.
Acha i zniosłam pościel do łóżeczka ze strychu i założyłam, jak będzie bliżej to wypiorę, a teraz, żeby łóżeczko nie straszylo golizną i materac się nie kurzył będzie ubrane w takie niewyprane :) Jutro się pochwalę fotką :)

reklama
Gusiak - teraz już będzie wszystko dobrze!

KInga- ładne te przewijaczki , mnie się podoba najbardziej ten na zdjęciu głownym

brackie - mój typ to drugie panele...

Ja dziś byłam na izbie przyjęć... badanie, usg, i ktg... opiszę jutro

Dobrej nocy Mamusie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry