Witam z rana
Brackiee no cóż 350 zł hmm znam to bo ja mialam takie alimenty jak byłam na w liceum i na studiach to podniósł mi do szaleństwo 450 zł a jak tylko obroniłam mgr to zadzwonił tydzień pozniej i powiedział ze skoro sie obroniłam to juz nie bedzie płacił a najlepsze ze studiowalam w innym miescie no i kasa generalnie byla potrzebna ehhh...
Co do szkoły rodzenia to mnie też było szkoda kasy dlatego znalazłam finansowaną z nfz i ide za darmo może u was też sa takie, warto sprawdzić
akaiah super prezenty też bym chciała żeby takie u mnie dawali ale zobaczymy w piatek pierwsze zajęcia. Ale zapisałam się na oba warszaty tam licze na jakies prezenciki
laperedhil dzięki też sie zarejstrowałam czekamy na grzechotki :-) a wózeczek super
dehaira super imię ja mam sąsiada 2,5 letniego o tym imieniu i MIkuś jest super świetna reklama macierzyństwa
ursula trzymaj się dzielnie wszystko będzie dobrze pozytywne myśli to podstawa :*
annie. udanych łowów a wiesz ze w Agacie jest dział baby jakoś niedawno otwarty, ja sie tam wybieram ale jakos ciagle brak czasu...
aaga leczo mniammm ..

dopiero co skonczyłam duży garnek a juz bym kolejny zjadla

chociaż chodzą za mna papryki faszerowane
Miłego dnia