Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolka wiem ale wkurza mnie to kasowanie pózniej i zlewa mi się cały tekst.Jednak przy nie przeczytanych kilku stronach trzeba będzie tak robić bo ja to mam owsianke zami8ast mózgu
A i zapomnialam wam dopisać odnośnie wózków. Wypatrzyłam sobie coneco v3 lub 4, muszę mieć albo jeden albo drugi. Jeździłam nimi po sklepie i są takie cudaśne, że już się zdecydowałam. teraz szukam tylko sponsora
meago właśnie najczęściej na plechach jak leże tak na płasko bo jak już na pół siedząco to nie Gusiak ciesze się że lekarz cie uspokoił nie ma to jak odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu i zna się na rzeczy:-)
Hej dziewczyny. Ursula całe szczęście, że z Wami wszystko ok. Dasz radę wytrzymać te 2-3 dni;-) I_carrie my też właśnie przymierzamy się do kupna płytek nietypowych do kuchni bo inaczej się nie da. Zwolineczka jak się czujesz? jak brzuszek? byłaś na IP? daj znać Gusiak słuchaj diabetologa, widać ze fajny lekarz:-)musisz jeść żeby Dzidzi wszystko dostarczać
Annie boskie łóżeczko, szkoda, że ode mnie też strasznie daleko :-(
Gusiak, Ursula cieszę się że jest ok
Mama Kangura gigancik Ci rośnie :-)
Dziewczyny dostałyście jakiegoś maila potwierdzającego przy rejestracji na fisher price i warsztatach bezpieczny maluch?