reklama

Mamy listopad 2013

reklama
witam, witam :)melonowa89 trzymam kciuki i nie daj się temu babiszonowi :)
Ja to się nie wyspałam... Pies szczekał i szczekał jakby się wściekł, masakra jakaś ;/ Maleństwo jakieś spokojne od wczoraj. Chyba musi mieć dzień do kopania :P namierzyłam wózek dla Maleńtasa i chyba go chapnę, bo bardzo nam się podoba. Co do pieluszek też nie mam jeszcze żadnych:no: z tego co tu czytam to chyba się muszę wziąć za kupowanie :)
Dzisiaj zasuwam z powrotem do BRW, bo wczoraj baba miała dzwonić i nic. Potem moją babciunię odwiedzę i muszę gdzieś wywołać kilka zdjęć, tylko nie wiem gdzie. Mamy z moim R rocznicę w niedzielę i chciałam mu zrobić taką antyramę z naszymi zdjęciami, myślicie, że to dobry pomysł? :)

Dzień dobry, u mnie było dzisiaj wolne całe łóżeczko, nikt nóżki nie zakładał i było całe wolne łóżeczko dla mnie, mąż wyjechał w delegację. Wyspałam się ale jakoś nie chce mi się wstać, smutno i cicho tu bez nich.:baffled:

Melonowa- trzymamy kciuki:tak: i pamiętaj, nie daj się temu babsztylowi
Ewelina- ja tak czasem mam, że od zaparć brzuch boli. Staram się wtedy dużo pić wody niegazowanej i zjadać jakieś jogurty lub pić maślankę (takie smakowe, to mogłabym litrami :rolleyes: ) i z reguły przechodzi.

Ja już od 7 na nogach. Kolejną noc z rzędu mam problem z zaśnięciem po wizycie w toalecie. Budzę się na siusiu koło 3, a potem z dobrą godzinę zasnąć nie mogę. Dziś zasnęłam jak już na polu robiło się jasno. Mam nadzieję, że to chwilowe... A no i mam pytanie: lekarz kazał mi zrobić znów morfo i mocz, a do tego cytomegalię. Miałyście to robione? bo coś mi się obiło o uszy, że to powinno być w 1 trymestrze, a on mi kazał w 3 :sorry2:

Melonowa trzymam kciuki.

Wstałam i pomyślałam sobie wejdę na wagę a tu hehe. 3,5 kg od ostatniej wizyty,a ostatnio byłam 5 lipca. Ciekawe co mi powie położna hehe:D Na początku twierdziła, że mało przybywam to chyba teraz będzie zadowolona. Wydaje mi się, że przedtem piłam samą wode mineralną, teraz mieszam różne napoje, chyba wróce do wody mineralnej:)
Zastanawiam się nad tymi pampersami, może do szpitala też kupie pampersy te 1, a potem dady, musze to przemyślec:)

cześć :)
melonowa
nie rycz maleńka :) szybko minie i jak się stęsknicie za sobą to później się nie odkleicie od siebie :D trzymam kciuki za badanie i jak baba będzie coś kwękała to jej dowal coś! ostro tam z nią!
Mam termometr z lidla i bodziaki z balonikiem :) ale takie na 62-68 :))

reklama
Hej Kobitki, na kawę tu nie mam co liczyć ale czekam na obchód.
Nonek nie słuchaj takich bzdur że ktoś 7 kg przytył. Prawidłwy jest przyrost do 20% początkowej masy ciała, jeśli wcześniej nie masz jakiejś wielkiej nadwagi. Ja już mam 8 kg na plusie i lekarz ia IP zrobiła na to wielkie oczy i kpiąco na mnie popatrtła móiąc - to już 8 kg! Potem gadałam z kobietami na oddziale to większość mówiła że największy przyrost jest w drugim trymestrze bo, w trzecim to tyły tyle co dziecko wiec ja wierzę że będzie jeszcze jakieś 3 na plusie i koniec;) no ale zobAczymy..
Co do pieluszek to kupilam paczke 1 białych Pampersów i dwie zielone 1 na razie więcej nie kupuję, no chyba że jakieś 2 w promocji znajdę ale nie będę szaleć bo kto wie co nam przypasuje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry