aaga84 czekamy na efekty twojej pracy pochwal się swoim dzielem

wszystkiego najlepszego 100lat 100 lat
kaskaleczna jaki słodziak <3
anoula82 ja tez zle sypiam krece się w nocy spie tz czowam masakra ;/ moja tesciowa mowila mi ze mam piersi polewac lodowata woda … a co do siary to już miałam takie wycieki ze jak siedziałam to miałam mokra bluzke i spodnie hehe
i_carrie trzymam kciuki za wizyte
nonek90 milo ze strony teściowej, mój maly tez mocno kopie szczególnie poznym wieczorem i w nocy
annie. Ja tam tez nie licze na pomoc tesciow , od rodzicow dostaliśmy ten regal z przewijakiem i wanienka wiem ze chcieliby więcej ale nie stać ich na to a ja nie wymagam… wychodzę z założenia, że skoro byliśmy na tyle dorośli żeby zdecydować się na dziecko to teraz musimy zapewnić mu wszystko co najlepsze
Gusiak88 super ze wyszlas

bardzo się ciesze teraz duuzo odpoczywaj
Agatka2 ciesze się ze na wizycie wszystko dobrze
ursula fajnie ze szyjka się wydluzyla

a mama dziwna bo bardziej by ci pomogla z ta wyprawka niż kupując takie drogie ciuchy, przecież dziecku nie zależy na cenie ubranek …
basiaaa10 widze ze wyprawka zbliza się do końca

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

naprawdę bawil się swoim sprzętem? Udany maluch hehe
maagsiaa my teraz mamymiec rozliczenie za gaz az się boje mam nadzieje ze będzie bardzo duza nadplata hehe
avocado mam nadzieje ze pochwalisz się fotkami z sesji
ja nadal jestem u rodzicow, już tesknie za swoim domkiem niebawem piąteczek i wraca a w sobote mój mezus wraca

już się nie mogę doczekać , maly kopie coraz mocniej najbardziej w nocy i poznym wieczorem a wczoraj to jak polozylam się na lewy bok i trzymałam reke z boku brzucha kubus podniosl mi powoli reke do góry i delikatnie opuscil

fajne ale strasznie dziwne uczucie