aaga84
Fanka BB :)
Basiaaa to super, że szybko potraficie zażegnać konflikt. My nie zawsze. Tzn. ja nie potrafię nie nie odzywać, ale M jest w tym mistrzem 
melonowa ciasto z rabarbarem... mmmniamm
jak prezenty od koleżanki?
Magda może dół po prostu przez hormony. Albo zwyczajnie słabszy okres. Oby szybko minął.
i_carrie może macie słabszy okres ostatnio, dużo zmian z drugim dzidziusiem Was czeka, ale to wcale nie znaczy, że między Wami jakoś słabiej jest. Czasami tak bywa, ale potem znowu się stabilizuje. A ciche dni wcale nie są dobre, unikaj ich
bo człowiek więcej się psychicznie zmęczy tym oczekiwaniem co dalej. Właśnie przypomniałaś o stanikach do karmienia – nie uwzględniłam ich na liście zakupowej :/
ursula u nas w szkole rodzenia kazali gaziki i też ten octenisept w aptece zamiast spirytusu. Spryskuje się powierzchnię po kikutem, odczekuje ok. 30 sek. i zbiera nadmiar ewentualny gazikiem.
Anoula bardzo chętnie spotkam się w połowie drogi z wózeczkami – ale fajnie by było
to niezłą noc miałaś... kanapa chociaż wygodna?
Masz chyba objawy zespołu niespokojnych nóg czy jakoś tak. Podobno w ciąży się zdarza, jest upierdliwe ale nie niebezpieczne. Gdzieś o tym niedawno czytałam. Nie mam na razie takich objawów.
Mama Kangura powidła śliwkowe – mniam
jak się czujesz?
Zwolineczka – pewnie z tą koszulką to miał był zwykły żart – tyle, że niesmaczny, ale nie miał nic złego na myśli. Nie bierz do siebie...
akaiah trzymam kciuki – jak kazałaś
będzie dobrze. A łóżeczko super, naprawdę fajne. A gadulstwo teściowej – bez komentarza...
Wszystkie dziś miałyście leczo – i ja też, ale nie planowane, bo u teściowej
Ale się zgrałyśmy 
Kinga gratuluję udanej wizyty i zakupów dla dzieci
meago to duża dzidzia
ale super, skoro wszystko ok, to tylko się cieszyć, że warunki odpowiadają Małemu 
A ja już po całym dniu pełnym wrażeń. Oczywiście mój M ciemna masa
służbowo pół dnia ze mną rozmawiał – on ze mną?! Potem u teściów jakoś się rozruszał, no bo przecież tam nie pokaże, jaki to zły... Dostaliśmy 3 kartony ubranek – jeszcze nawet nie przeglądałam, bo padnięta jestem. Jutro rozpatrzę się. Potem do przyjaciółki po mebelki. I sru do domku. A w domu M kazał się szykować, bo wychodzimy. Gdzie – pytam. Niespodzianka
No to ja w 3 minuty gotowa 
Zabrał mnie na lot balonem – pomijam, że mam trochę lęk wysokości i cały czas mnie musiał trzymać, ale było super. To taki balon przy moście w Warszawie stoi i lata na wysokość 120 m. Widoki super
I podobno w dniu urodzin to planował, ale zapomniał o szkole rodzenia i mu to plany pokrzyżowało.... No dobra, udobruchał mnie, ale mógł mi wyjaśnić, że niespodzianka za 2 dni, a on się obraził, bo ja się sfochowałam.
A teraz siedzi obok i ciekawy co ja tu piszę tyle
melonowa ciasto z rabarbarem... mmmniamm
Magda może dół po prostu przez hormony. Albo zwyczajnie słabszy okres. Oby szybko minął.
i_carrie może macie słabszy okres ostatnio, dużo zmian z drugim dzidziusiem Was czeka, ale to wcale nie znaczy, że między Wami jakoś słabiej jest. Czasami tak bywa, ale potem znowu się stabilizuje. A ciche dni wcale nie są dobre, unikaj ich
ursula u nas w szkole rodzenia kazali gaziki i też ten octenisept w aptece zamiast spirytusu. Spryskuje się powierzchnię po kikutem, odczekuje ok. 30 sek. i zbiera nadmiar ewentualny gazikiem.
Anoula bardzo chętnie spotkam się w połowie drogi z wózeczkami – ale fajnie by było
Mama Kangura powidła śliwkowe – mniam
Zwolineczka – pewnie z tą koszulką to miał był zwykły żart – tyle, że niesmaczny, ale nie miał nic złego na myśli. Nie bierz do siebie...
akaiah trzymam kciuki – jak kazałaś
Wszystkie dziś miałyście leczo – i ja też, ale nie planowane, bo u teściowej
Kinga gratuluję udanej wizyty i zakupów dla dzieci
meago to duża dzidzia
A ja już po całym dniu pełnym wrażeń. Oczywiście mój M ciemna masa
Zabrał mnie na lot balonem – pomijam, że mam trochę lęk wysokości i cały czas mnie musiał trzymać, ale było super. To taki balon przy moście w Warszawie stoi i lata na wysokość 120 m. Widoki super
A teraz siedzi obok i ciekawy co ja tu piszę tyle
starszego rodziłam 18 h i gdyby nie lekarz ktory mi go dosłownie wydusił, w zyciu bym nie urodziła.Wyglądał jak by miał juz conajmniej miesiąc

ginka stwierdziła że to kość łonowa się rozchodzi. Jak nie będe dawała rady to dostanę skierowanie do ortopedy który stwierdzi jak duże jest rozejście i czy nie będzie wskazaniem do cc. Póki co mam leżeć na boku i jak najczęściej trzymać nogi razem. Nie dzwigać, zawsze wstawać na dwie nogi tak żeby nie obciążać jednej tylko dwie jednocześnie.