Hej Laski, wieczorem jak wrócę to Wam poodpisuję ale dziś chyba jakiś sądny dzień dla naszych mężów, czy jak...
Rano dostałam maila że ta zniżka jest w C&A , M. dzwoni i mówi - odwołaj spotkanie z siostrą (miała wpaść od 16 do 18), szefa nie ma , lecimy kupić rzeczy Małej a potem do Tesco na zakupy, przed 20 wrócimy.... No i odwołałam spotkanie, wyszykowałam się już o 16... i k... siedze
Właśnie wzięlam leki, za 30 min poczuję się fatalnie. Dzwonię a on jak gdyby nigdy nic mówi że będzie o 18....
Z zakupów w CA nici bo nie dam rady się telepać po tesco i CA żeby wrócić o normalnej porze, po prostu chodzę już wolniej i samo Tesco daje mi zmęczenie na poziomie 11 w 10 stopniowej skali :/ Trudno .... Rojku niestety widziałam że nie ma tego "naszego" wypatrzonego zestawu :/ ale za to podoba mi się to "gniazdo niemowlęce" i chciałam je macnąć w sklepie ale po prostu wieczorem zamówię bez macania

I od rana czuję jakiś niepokój...serio...zdziwił mnie rano mój M bo wieczorem wczoraj się ogolił bez mojego upominania, dziś wskoczył w koszulę , a zazwyczaj chodzi w Tshirtach do pracy... I patrzę tak na niego a on do mnie mówi "tak myślałem że pomyślisz że się z kimś umawiam.." no teraz to faktycznie już tak pomyślałam :/ Ja - waleń w domu - a ten się piękni jak głupi, nie raz było tak że aż mu moja matka uwagę zwracała żeby brodę ogolił bo wyglądał na 45+...
Pewnie wymyślam, ale dziwne to rano było że sam wyskoczył z takim tekstem :/
Lecę, może na Tesco kupię jakieś rzeczy Małej to się wieczorem pochwalę.
A co do swędzenia, brzuch mnie swędzi okropnie ale to się rozciąga skóra na pewno. Jak mnie swędziały nogi na całej długości to zaczęłam pościel płukać dwa razy i pomogło

Ale stopy i ręce to taki faktycznie sygnał alarmowy do teh cholestazy.
Ściskam Mamuśki!
anoula moje szafki nadal nieruszone