Witam się i ja

My wczoraj byliśmy u moich rodziców, zawsze chociaż obiadu nie robiłam. Wczoraj odebraliśmy naszego nowego domownika. Wzięlimy yorka z kliniki weterynaryjnej, jest słodka, potem wstawię Wam zdjęcia. Na szczęście to już dorosły pies, a poza tym to teoretycznie pies teściowej

A poza tym u nas wszystko się wyciszyło, bez skurczy czasami tylko brzuch twardnieje, ale to raczej są normalne twardnienia.
ursula widzę że szalejesz z zakupami,
akaiah jak 5 lat temu rodziłam Nasti to podpisałam takie oświadczenie, że nie zgadzam się na golenie, miałam wtedy straszne problemy przy goleniu. Stwierdziłam że jeszcze tego mi do szczęścia brakuje. Położna nic nie powiedziała i tylko przed nacięciem zapytała czy w miejscu nacinania może wygolić, więc tak się zgodziłam. A nacinania w ogóle nie czuć.
Aaga 84 smakowicie pachnie mi już ta zapiekanka

ja już jestem po śniadaniu i po pączku, a zostały jeszcze dwa

PPP
Wyniki mi M. wczoraj odebrał. Wszystko ok, glukoza super, tylko leukocyty mam podwyższone. Wiem że ten temat już był poruszony więc zaczynam szperac co to oznacza;/ Zdobyliśmy też wczoraj prawie nówkę sztukę wanienkę z IKEI. Jest ona małych gabarytów, ale sądzę że spokojnie wystarczy, szczególnie że u nas krucho z miejscem żeby to wszystko trzymać.