Witam!
Dziewczyny umówiłam się do lekarza na 28 marca i mam stresa oby było wsio oki.
Werusia śpi sprzątałyśmy dziś i mi moja kochana córeczka powiedziała parę pięknych słów tak sama z siebie bo nie wie o ciąży - że będzie się z dzidzią dzieliła wszystkim A ja na to to kupić ci tą dzidzie A ona poważna - Mamo to ty nie wiesz dzidzi się nie kupuje tylko musisz urodzić! No jak tu nie kochać tego szkraba, ona strasznie chce rodzeństwa bo jakoś tak się zdarzyło, źe wszystkim jej koleżankom i kolegom urodziło się rodzeństwo i tylko ona taka sama.
Kinga ja też nie mam mdłości i czuję się oki tylko cycuszki mnie pieką, i strasznie bolą przy dotykaniu. W pierwszej ciąży miałam lekkie mdłości od 8 tyg. A jeśli chodzi o "mieszkanie w dużej liczbie osób" to u nas jest tak 2 lata temu niespełan przeprowadziliśmy się do moich rodziców bo mamy dom w budowie i mieszkamy w jednym pokoiku z córcią, za ścianą brat, potem rodzice i na dole dziadziuś - rodzice są spoko tylko jak się mieszka w tyle osób to wiadomo.... Trzyma nas to, ze na przełomie lipca/sierpnia idziemy na swoje już.. Także trzymam i za ciebie kciuki i nowe życie na swoim...