dzień dobry brzuchatki:-)
Wczorajszy dzień był tak ładny i owocny....przedświąteczne porządki zaczęte..tyle że wieczór mniej ciekawy...znowu pokłóciłam się z mężem

normalnie ten człowiek doprowadza mnie do szału..a najgorsze jest to że z byle powodu rycze ..kurcze jestem zła na siebie

zresztą tak na dobrą sprawę jak pomyślę to wszyscy mnie doprowadzają do szału...wszyscy mnie denerwują ...Naprawdę!!!
No ale dobra dzisiaj nowy dzień...i słonko znowu tak pięknie świeci

Poruszałyście temat szerokości miednicy..mój gin już na samym początku ciąży mi powiedział a nawet ostatnio powtórzył że mam bardzo ładnie rozwiniętą i dlatego nie będę miała problemów przy porodzie...choć mnie się wydawało że mam wąską bo jestem dosyć szczupłą osobą....no w sumie to byłam

tak czy siak powiedział mi, że u kobiet z wąską miednicą powinno być skierowanie na cc bo może zrobić się niebezpiecznie przy porodzie...
aga_k_m gratuluję pozytywnych wyników z wizyty u lekarza:-)
mamamatysia czemu piszesz że na oddziale położniczym bańka pęka??? ja chcę rodzić w Tychach ...tzn jestem zdecydowana tylko wybrać się tam jakoś nie mogę...przekładam to z tygodnia na tydzień:-)
Dobra kochaniutkie idę zjeść jakieś śniadanko i uciekam z domu...bo pogoda dzisiaj będzie piękna

ale jeszcze pewnie zaglądnę
w ogóle to wstawać śpiochy wstrętne!!!