reklama

Mamy majowe 2009

confi - a dziękuję, dziękuję :-D

mamamatysia - rewelacja!!! w takich warunkach to można rodzić i rodzić :-D

slonko - już przejrzałam wszystkie dzisiejsze posty - i jestem zachwycona Waszym Pokoikiem!!! Jest po prostu piękny :)))

reklama
mamamatysia - nie kuś już bardziej, bo zaraz się spakuję i będę wspólnie z Tobą oczekiwała tego ważnego momentu!!!
Tak patrzę na te fotki i przypominam sobie wycieczkę po moim oddziale - normalnie "dwa światy"...

normalnie az sie chce rodzic!!!!!w takich warunkach
to musi byc bardzo dobry szpital.....tak mi sie kojarzy ze w tychach jest b.dobry szpital czy to prawda!
super ze mozesz rodzic w wodzie znowu!!
powodzenia
tez o tym marze zobaczymy....

Niestety na oddziale położniczym pryska banka mydlana. Zwłaszcza w łazienkach.Mimo, ze wyremontowane...szkoda gadać.Ja mam nadzieje, że uda mi się chociaż załatwić pokoik dwuosobowy.Chociaż duże sale tez maja plusik bo maluszka możesz zostawić pod opieką "współlokatorek" i iść pod prysznic np. Życie pokaże co będzie. Nieważne w jakich warunkach byle nasze maleństwa kochane szybko i zdrowo na ten świat przyszły.Czego Wam i sobie życzę:-)

slonkoonline- nie martw sie cisnieniem ja mam czesto 74/43 i zyje, a ja ide do poloznej to mam 110/60 i nigdy nie powiedziala mi ze to jest zle cisnienie, ze lepiej zeby bylo niskie niz wysokie, bo te drugie moze zagrozic dzidzi lub swiadczyc o zatruciuc ciazowym. Co do malej miednicy to ja tez nie mialam mierzonej, ale wiem ze moja kolezanka nie mogla rodzic i w sumie wyszlo to przy porodzie bo zrobili jej usg i okazalo sie ze jej synus jest za duzy.

aga km- super gratuluje, pozytywnej wizyty i zdrowej córci :-)

anula1812- moja mała tez ma główke strasznie nisko, i nozki trzyma miedzy zebrami, ale jak sie rozciaga w brzuszku to az mnie krocze boli i nie moge isc ;-)

mamamatysia- super ten pokoik

dzień dobry brzuchatki:-)
Wczorajszy dzień był tak ładny i owocny....przedświąteczne porządki zaczęte..tyle że wieczór mniej ciekawy...znowu pokłóciłam się z mężem:crazy: normalnie ten człowiek doprowadza mnie do szału..a najgorsze jest to że z byle powodu rycze ..kurcze jestem zła na siebie:crazy: zresztą tak na dobrą sprawę jak pomyślę to wszyscy mnie doprowadzają do szału...wszyscy mnie denerwują ...Naprawdę!!!
No ale dobra dzisiaj nowy dzień...i słonko znowu tak pięknie świeci:happy:
Poruszałyście temat szerokości miednicy..mój gin już na samym początku ciąży mi powiedział a nawet ostatnio powtórzył że mam bardzo ładnie rozwiniętą i dlatego nie będę miała problemów przy porodzie...choć mnie się wydawało że mam wąską bo jestem dosyć szczupłą osobą....no w sumie to byłam:-D tak czy siak powiedział mi, że u kobiet z wąską miednicą powinno być skierowanie na cc bo może zrobić się niebezpiecznie przy porodzie...
aga_k_m gratuluję pozytywnych wyników z wizyty u lekarza:-)
mamamatysia czemu piszesz że na oddziale położniczym bańka pęka??? ja chcę rodzić w Tychach ...tzn jestem zdecydowana tylko wybrać się tam jakoś nie mogę...przekładam to z tygodnia na tydzień:-)
Dobra kochaniutkie idę zjeść jakieś śniadanko i uciekam z domu...bo pogoda dzisiaj będzie piękna:tak: ale jeszcze pewnie zaglądnę

w ogóle to wstawać śpiochy wstrętne!!!:-D:-D:-D

nina27- nie przejmuj sie ja tez mam czasami takie dni, ze cala rodzina mnie denerwuje i nie mam ochoty z nikim gadac:angry:. U nas tez od rana piekna pogoda słoneczko świeci, az zyc sie chce :-), bo wczoraj caly dzien było pochmurnie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry