reklama

Mamy majowe 2009

confi powiem Ci że są śliczne i bardzo duże takie jak dłoń dorosłego człowieka....a bocje też mam (3 sztuki):-) zresztą wkleiłabym zdjęcie tylko nie wiem jak to się robi:sorry::baffled:

reklama
confi powiem Ci że są śliczne i bardzo duże takie jak dłoń dorosłego człowieka....a bocje też mam (3 sztuki):-) zresztą wkleiłabym zdjęcie tylko nie wiem jak to się robi:sorry::baffled:
no jak to nie wiesz????
Kochaaaana czas nadrobić ;)
odpisując na posta klikasz sobie pod spodem "edycja zaawansowana"
i potem niżej masz "zarządzanie załącznikami" klikasz to i otwoera Ci się okno i tam znajdujesz pole "przeglądaj" klikasz to i wrzucasz zdjęcie z dysku Twojego kompa klikasz "wyślij" które jest obok , zamykasz okno ...zatwierdzasz posta i już :)

Nina27 nasi mężowie to się chyba zgadali! Ja też strasznie klne, a w złościach to już lepiej nie podchodzić. Wg mojego męża to nie będzie qwa tylko gorzej, o damskich częściach intymnych:szok:

ale i tak się martwie tymi bajkami, w sumie to one największą szkode robią dzieciom w głowie!

u nas w domu to ja jestem tą osobą co klnie jak szewc jak się wkurzy :zawstydzona/y:
mój M raczej zamyka się w sobie ;-)

Nina27 wrzucam Ci nasze akwarium , zdjęcie robiłam teraz więc nie są najlepsze ,ale są :-p

Załączniki

• akwa 002_resize.jpg
    akwa 002_resize.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 55
  • akwa 003_resize.jpg
    akwa 003_resize.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 56
confi
dziękuję za pomoc
chyba się uda:-)

Załączniki

• pap.JPG
    pap.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 53
  • bocja.JPG
    bocja.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 78
  • papuzie.JPG
    papuzie.JPG
    48,1 KB · Wyświetleń: 82
  • rybki.JPG
    rybki.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 57
nowy aktor MnS w TVN- odmłodzony Ibisz!

ja klne, mój mąż klnie, ale co jak co potrafimy się powstrzymywać, gdy np. słucha naszej kłótni ktoś trzeci. A już przy dzieciach to nawet głosu nie podnosimy:tak: dumna z nas jestem:)

mąż zaraz z pracy wraca to mu szybko śniadanko machne i wracam do Was:rofl2::laugh2:

Nina27 przed Wigilią to wpadne do Ciebie z wędką. Smakowity widoczek

Nina27 piękne są :-)

kurczę , ja już nie chcę mieć akwa jak te ryby zdechną , za dużo z tym roboty jest . Ostatnio zaczęło nam glonieć i nie wiemy czemu . Testy zrobione , niby wszystko ok a glonów zatrzęsienie ...

a Ibisz naciągnięty jak cięciwa :D
no ale cóż...każdego dopada kryzys wieku średniego...

reklama
tsarina zapraszam:-) zawsze wszyscy się śmieją że my nie mamy rybki tylko karpiki:tak: ale one też są dobre bo gryzą..tzn tak szczypią..jak coś chcemy zrobić w akwarium i wsadzimy rękę to się denerwują i szczypią...a wierzcie mi te dziubki mają dosyć spore:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry