Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musialam odprowadzic malego do przedszkola i zakupic tabletki zelaza (odnotowalam spadek do 11), ktore przepisal mi wczoraj gin. Wizyta byla dosyc szybka, bo obylo sie bez usg. Wszystkie rutynowe badania mi wczoraj zrobili lacznie z ktg, zreszta jak co wizyte. Maly lezy sobie juz od dluzszego czasu glowka w dole i ma sie dobrze. Szyjka zamknieta i krotka. Lekarz stwierdzil, wszystko jest tak, jak powinno byc w tym tygodniu ciazy.
:-)
.Więc plan na dziś to zakupy w Ikea(musze sobie fotelik do karmienia kupić do mojego odremontoanego azylu)a potem leżaczek i spanko na tarasiku
.Życzę słonecznego dzionka wszystkim majóweczkom:-)
.Mała będzie miała kącik w naszej sypialni no i musi to mieć ręce i nogi żeby sie nie pozabijać w nocy
.
, biedak bezrobotny ostatnimi czasy i wyżywa sie na dzieciach i musze go raz po raz przywołać do pionu
.No i dziś spaliśmy sobie osobno
bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebe
męskości i staje sie nagle miły - niech spada
.Miłego dzionka dziewczynki , bo u mnie raczej sie nie zapowiada - pan facet namukany i cichy dzień będzie
.Daj Boże siły na mężczyzn bo bez karabinu nie wytrwam .....

.Ja tak mam zwykle po obiadku bo kolacje to sobie dawkuje(ostatnio parę wino gronek, pół jabłuszka, trzy truskawki i jogurt waniliowy-małemu pasi a ja mam lekki posiłek i mogę smacznie
spać do rana).Specjalisci radza jesc mniej a częsciej.bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebemęskości i staje sie nagle miły - niech spada
.

masakra normalnie. no ale dziś piąteczek, jeszcze tylko dziś do pracy i poleże sobie na sofce ;-) no ale zanim pójde do tej pracy chce jeszcze posprzątać, ugotować coś (nie powiem wam co
jak wyjdzie to napisze, jak nie to śmietnik zaliczy
), i chyba ciasto zrobię - bym od soboty mogła go już jeść od soboty rana :-)