reklama

Mamy majowe 2009

Nad morze? Z jednej strony chętnie. Ale może Ty przemyślisz Katowice? Tu nie jest tak źle...

hihihi jakoś bez przekonania to piszesz :-p tak mi się wydaje ...póki co wolę morze :laugh2:
A "Tancerzy" nagrywam, a "Nianie" oglądam.
ja jakoś Niani nie dzierżę...wkurza mnie jak nie wiem co...wolę amerykańska wersję według mnie Fran Drescher nie ma sobie równych ;-)

mama_Bartusia nie zazdroszczę sytuacji...nie ma to jak trafić na lekarzy debili...

reklama
hihihi jakoś bez przekonania to piszesz :-p tak mi się wydaje ...póki co wolę morze :laugh2:

ja jakoś Niani nie dzierżę...wkurza mnie jak nie wiem co...wolę amerykańska wersję według mnie Fran Drescher nie ma sobie równych ;-)

Na ogół każdy uważa Śląsk za niezbyt ciekawe miejsce. Na pewno nie jest tak ładnie jak u Was, ale ja nie narzekam.
A co do "Niani" to bardzo dawno nie widziałam oryginalnej wersji. A tą naszą nie jestem zachwycna, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Zazwyczaj o tej godzinie nic nie ma, więc patrzę na "Nianię".

confi -dosłownie ukłony w twoja strone , kąci malucha piękny z tym akwa-malunkiem , jeju , też bym tak chciała :zawstydzona/y: ale moje malowanie ograniczam do paznokci i to tylko u rąk , u nóg maluje mi M.
Mój dzionek taki sobie , zamiast pospać obudziłam sie o 7-mej w nocy wstawałam 4 razy od czasu kiedy usnełam o 1-szej także bilan - co 1,5 godziny na siku - no dosłownie myślałam ze w tym kiblu nocować bende :wściekła/y:.
Od rana zakupy małe , póżniej pranko , miałam poleżeć ale czasu brakło bo na gofry mnie wzieło , no jakieś sprzątanko i męza do pracy i szczerze mówiąc ,nic nie robiłam a jestem taka wymięta .:confused2::confused2::confused2::confused2:

a zapraszam dziewczynki , zapraszam :-) :tak:
skręci się szybko jakaś imprezkę ;-)

ide jakiś film zarzucić, ineczke wypić no i ciasto wciągnę by się nie zmarnowało:tak:

a przypomniało mi się jak byłam na spacerku zahaczyłam o polski sklep i kupiłam paprykowe prażynki ....no i tak mi się piwa zachciało że myślałam że skonam :eek: całą drogę powrotną do domu szukałam cidersa (takie piwko o smaku gruszki, jabłka czy mix owoców) bezprocentowego.... i nie znalazłam :-( :-( wrrrrr

Joannn nie wiem czy coś zmieniałaś u siebie w profilu ale ja nadal nie widze twoich ślubnych fotek :-(

Witam wieczorkiem:) Wlasnie wrocilismy od znajomych a ja najadlam sie slodyczy jak nie powiem kto:szok::wściekła/y: Zupelnie nie znalam tej "przypadlosci" w pierwszej ciazy, a w tej bez czekolady ani rusz:szok: Niedlugo naprawde bede sie toczyc, albo mnie beda toczyc:szok:. My z Hamburga mamy blisko nad morze zarowno polnocne (1h drogi autem) jak i Baltyckie (rowniez 1 h jazdy). W gory juz mam troszke dalej, ale nie az tak bardzo, do Harz jedziemy ok. 2,5 godziny wiec nie katastrofa:tak: Jadac w Alpy potrzebowalismy az 8h, wiec to juz jest mordega:no:

Na ogół każdy uważa Śląsk za niezbyt ciekawe miejsce. Na pewno nie jest tak ładnie jak u Was, ale ja nie narzekam.
ja myśle ze głównie z niewiedzy tak sądzą ;-) ja na temat Śląska się nie moge wypowiedzieć bo nie byłam w Twoich okolicach...byłam tylko po bokach ...w Legnicy i druga strona ....Nowy Sącz i Rytro ;-)

Anula ja też jakoś mistrzynią rysowania nie jestem ,ale polegałam na wzorach które znalazłam w sieci...no i dzięki Bogu za ołówek , bo wszystkie niedoróbki mogłam zmazac ;-)

a ja moje drogie mam jakies paskudne uczulenie :baffled: ledwo sie wiosna zaczęła a ja już kicham i najgorsze jest to ze co roku uczula mnie co innego i nie moge dojśc co to jest...leków odczulających brac nie mogę i męczę sie strasznie ...rolkę papieru toaletowego już zużyłam :baffled::baffled::baffled:

Joannn nie wiem czy coś zmieniałaś u siebie w profilu ale ja nadal nie widze twoich ślubnych fotek :-(
hm..dziwne...:baffled: zmieniłam już nawet mój album na "publiczny" więc nie wiem co jest nie tak.. :sorry: Ale sprawdzałam u siebie, że jak wchodzę na swój profil bez zalogowania się to widzę ten album.

Właściwie w Katowicach byłam tylko przejazdem więc nie wiem jak wygląda..ale za to Rybnik jest śliczny :happy: ma wiele zielonych miejsc a najładniej jest koło teatru -> z kwiatków ułożone jest godło i nazwa miasta oraz ładne są fontanny a ja uwielbiam wodę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!

Dzień dobry Majóweczki! Jak tam Wam sobota mineła? Mnie całkiem nieźle. Kupiłam kocyk i proszki do prania. A i teściowa mi groziła:tak:, że mnie zamorduje, bo chciała kosmetyki dla dziecka kupić, a ja już mam kupione! Ale za to może kupi coś innego? Może...:eek:

Miłego dnia Wam życze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry