Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyms musze sie pocieszać no nie?marzena to dobrze że z dzidziusiem wszystko dobrze:-)
confi...a Ty się tak nie pocieszaj że Ci uda puchnąchociaż wiesz ja chyba też to sobie tak wytłumaczę:-)

.Aha i 22 bede miała robione ktg.Doktor powiedzial,ze moge urodzic juz pod koniec kwietnia lub na poczatku maja, czyli dwa tyg.przed planowanym terminem
.Juz nie moge sie doczekac
Wizyta u fryzjera tez sie udała
;-).Włosy jak marzenie:-)
nogi jak banki i strasznie mi duszno a tak się cieszyłam z wiosny
a ostatnio jak byłam u fryzjera to dałam rady ale teraz chyba już bym się nie skusiła ałłłł mój kręgosup
. Oby nas ominęło.
.
ale dziś ....cisza...odpukać.
,wierze w Boga ale nie w kościół ,nienawidze obłudy księzy i ich pokrewnych dewot
.Podziwiam za to część rodziny nie bende pisała jakiej wiary (???) żeby nie było zbytecznych kometarzy ,ale chodzi o fakt że całe życie walczyli o godność z klerykalizmem.Kuzynostwo znosiło obelgi z powodu braku chrztu,braku komunii itd. a dzieci bywaja okrutne a mi samej nie raz było wstyd za koleżanki które ze mną w jednej ławce kościelnej siedziały a za kościołem kamieniami w nich rzucali.
.Ale teraz odpoczywam
.
Udanego wieczorku!!!!