reklama

Mamy majowe 2009

Marzena ja chyba za duzo dalam zwyklego balsamu, bo co 5 min latam do lusterka i nic nie widac brazowego! Tylko te obrzydliwe krosty! WRRRRRRR!!!!! Chyba zaraz przejde sie do lasu wykrzyczec!

A Ty smarowalas sobie tez buzie i dekold? Jak wyszlo?

reklama
widzę dziewczyny ,ze was też dopadł kompleks bladej twarzy...ja mam to samo....czasem patrzeć na te swoje blade nóżyny nie moge....ale z drugiej strony smarowanie dokładne całego ciała sprawia mi troche problemów więc z bronzerami tez nie chcę eksperymentować, boję się ze wyjdą smugi a to jeszcze gorsze niż bladź :-D
ale za to jak urodze to na pewno wskocze na łóżeczko opalające jak najszybciej się da...w końcu nad morzem mieszkam i nie wypada mi wyglądać jak córka młynarza...
trochę dobija mnie zeszłoroczne zdjęcie z plaży...jaka ja opalona byłam echhhh :confused2:

z reszta same zobaczcie, aż żal dupę ściska :confused2:

208tu2a.jpg

:-pDenerwuj ludzi, denerwuj:-D

Chcialam zrobic sobei zdjecia w tych bluzkach co wczoraj kupilam, ale ten aparat naprawde mnie nie lubi. W ciemnym pomieszczeniu robi takie zdjecia, jakbym stala centralnie pod slonce! Szlag! Moze chociaz ciuszkami uda mi sie pochwalic.

:-pDenerwuj ludzi, denerwuj:-D
a co ja mam powiedzieć??? ja mam tych zdjęć więcej ...wszędzie jestem taka "strzaskana" :-p
oglądam zdjęcie a potem mój wzrok pada na moje blade kolanka :-D
Chcialam zrobic sobei zdjecia w tych bluzkach co wczoraj kupilam, ale ten aparat naprawde mnie nie lubi. W ciemnym pomieszczeniu robi takie zdjecia, jakbym stala centralnie pod slonce! Szlag! Moze chociaz ciuszkami uda mi sie pochwalic.

ja wolę robić zdjęcie wieczorem , wtedy flesz aparatu reaguje lepiej...spróbuj wieczorkiem..może bedzie dobrze :tak:

Confi teraz to możemy pomarzyć o takiej opaleniżnie :confused2:
Mi też od dziś tylko miesiąc został wszystko już przygotowane tylko torbę zapakować bo już prawie wszystko do niej zgromadzone i wielkie oczekiwanie :szok:

reklama
kochane ja tez nie moge patrzec na swoje cialko bladziutkie, no ale teraz mozemy juz powolutku wystawiac buzki na sloneczko, chociaz ja osttanio na dzialeczce opalilam sie na buzi a na deklocie wyskoczyly mi jakies krostki..... szok chyba jakies uczulonko na sloneczko bo nic innego niz zwykle nie jadlam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry