Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super :-(niestety Nina27 - truskawki uczulają, tak samo jest z czekoladą (kakao)... W ogóle wszystko co najlepsze nas ominie: czereśnie, śliwki, wiśnie...
a teraz czuje sie jak z poczatku ciazy
Mam nadzieje ze to przejsciowe a wam wszystkim zycze abyscie mogly smakolyki pochlaniac kilogramami 

Obejzalam "Brzydule" bo wczoraj tylko koniec udalo mi sie zobaczyc.
Poprostu nie wiem kiedy to sie stalo. Troche nam zal, bo to pierwsze auto i wcale nie powiem co sie w nim czasem dzialo 
;-) Ale poszlo po sasiedzku. Doslownie stoi na podworku obok. Co prawda narazie to jest dla nas taki dodatkowy "szpikulec" wbijany w nasze sumienie, ale jak mezus kupi sobie nastepce, moze bedzie lepiej.
Glupio tak kolo niedawno swojego auta przejsc i nie wsiasc
Najwazniejsze, ze sprzedana i teraz mozna kupic drugi.
Zawsze sni mi sie, ze boli, ze laze po porodowce, ze juz ide na fotel, ale cos mi tam sie robi i budze sie z dzieckiem, ale nie widze porodu!
Najlepsze bedzie dzis to, ze kazdy tatus bedzie kapal dziecko. Jak sie nauczy to moze sobie isc. Ja tak jakos meza podkusze, zeby siadl na poczatek i sie zmyjemy po auto i lozeczko.