krystyna 30
Majowe mamy'09
confi ale super fotka!!!!!!!
fajnie masz nad morzenm ja za to w gorach jestem
pozdrawiam
fajnie masz nad morzenm ja za to w gorach jestem
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

musze tylko pościel i ręczniki do prania wstawić (moje, nie dzidzi ;-)) bo przed świętami nie miałam czasu 
nie no ja rozumiem - trochę zazdrości w związku nie zaszkodzi, przynajmniej wiesz że jemu na tobie zależy... ale co za dużo to nie zdrowo
chyba tylko cierpliwości mogę ci życzyć i zdrowych zębów - by je zaciskać w chwilach złości
:-)
już od lutego nie siedziałam za kółkiem i on uważa, że do rozwiązania już nie usiądę
Ma paranoję, że ktoś we mnie wjedzie, że czymś się zdenerwuję i zacznę rodzić w samochodzie
echhh te chłopy ...
. Dobrze, że moja histori z ktg przynajmniej Wam pozwoli uniknąć niepotrzebnego stresu.
Ja po wczorajszych już naprawdę myślałam, że się rozpakuję nawet nawcinałam się słodyczy ...tak na zapas ....na ewentualne pożegnanie się z nimi ....
Super wypasiona odpowiedź - dziękuję Ankzocjoann- kochana ja chodzę na szkołę rodzenia i połozna mowila nam ze pod zadnym wzgledem nie mamy nic robic z piersiami, nic nie mamy hartowac. A co do tego , ze moga byc wklesle to jakas totalna bzdura, jesli twoje sutki np podczas sexu, lub zimna reagują normalnie tzn twardnieja i wystają to znaczy, ze wszytsko wporzadku i nie masz o co sie martwic, jednakze sa dziewczyny, u ktorych sutki sa wklesniete i one moga miec problem, takze nie hartuj ich bo tym mozesz sobie narobic problemu a i doprowadzić do skurczy porodowych a co do okladow zimnych i cieplych to stosuje sie je po porodzie jak np masz zastój mleka to kladziesz cieply oklad, a jak masz nawal., albo obrzek to zimny , a tak pozatym to po porodzie najlepeij sutki smarowac wlasnym mlekiem jesli sa podraznione, bo to jest najlepszy sposob , mam nadzieje ze rozwialam twoje watpliwosci w razie pytan - pomoge

eh..to wszystko jasne dlaczego tak zareagował na Twoje włosy! Aczkolwiek Brat Pit jest całkiem przystojny więc ksywkę masz ładną(...) Ma takie długie, kręcona niemal po pas (to może to Wam da obraz, dlaczego na moje tak zareagował
(...)

lekarz nawet zaproponował ze mi pomoże ale jakoś sama dałam rade.............:-)
Aga_k_m - a czy ta Twoja znajoma miała problem z wklęsłymi brodawkami przed ciążą? Czy nagle jej się wkęsły po porodzie...

ale on uparciuch jeden nie słucha, jakby grochem o ściane rzucał.. a na mnie mówi że ja uparta
chyba sam siebie w lusterku nie widział 
:-) zaczynam od najgorszej dla mnie rzeczy - prania i prasowania pościeli
(obiecałam sobie że co dziennie jedną praleczkę zaliczę co by się nie przemęczać na te moje spuchnięte stópki - zobaczymy czy dotrzymam sobie obietnicy
)
Pisze do was bo nie mam netu a jestem u kolezanki, widze ze juz dwie majowe mamusie sie rozpakowaly, brawo GRATULACJE
ale niestety sie nie obrucilla wiec lekarz wyznaczyl mi termin cesarki a wiec rodze 24 kwietnia o 11 mam byc w klinice (termin mialam na 3/6maj)
sie boje
zostalo mi 9dni...strasznie sie zestresowalam ale lekarz powiedzial ze tak bedzie lepiej dla mojego zdrowia i malej
a wiec najwazniejsze jest jej zdrowie!!! szkoda ze sie nie obrucila liczylam na porod naturalny a najgorsze jest to ze bilet zarezerowalam mamie na 4 maja wiec nie bedzie przy narodzinach
:-(strasznie mi przykro ale co zrobic...moze jak sie da to zmienie...ale kupe kasy trzeba doplaca
nic kochane zmykam, zycze powodzenia i napewno nasze maluszki beda zdrowe jak bede miec net i urodze odezwe sie kochane..buzzzkiii