witajcie i ja juz nie spie
wiadomosc do dziewczyn z problemami puchniecia nozek i innych czesci ciala. wczoraj na szkole rodzenia polozna nam powiedziala, ze organizm sie przygotowuje w ten sposob do porodu , ze zatrzymuje wode, wlasnie na okres tego wielkiego wysilku i mowila, ze jak juz jest po porodzie to kobiety na 2, 3 dobe strasznie sie poca i czesto lataja siku, bo musza cala to wode zebrana wydalic.
nina27- no wlasnie mi tez ciezko usiedziec na tylku i przed swietami dalam czadu a w niedziele sie zaczelo :-( i teraz mam lezec, ale wole lezec w domku niz w szpitalu te 2 tyg, lekarz mowi, ze jak juz bedzi 37 tc to nie ma co sie martwic , wiec czekamy
marychna- czytałam, ze dziewczyny po odstawieniu leków potrafiły po 1 lub 2 dniach rodzic, wiec szykuj sie kochana ;-)
anula1812- po suwaczku widze ze masz jeszcze 19 dni, takze nic nie grozi dzidz jakby teraz sie urodziła, ale fajnie, chyba bedzie duzo tych majowych dzieci urodzonych w kwietniu
princesstopic- kochana chyba cie sciagnelam myslami na te forum, zastawialam sie co u ciebie, jak sie czujesz i czy jestes jeszcze w dwupaku ;-) fajnie ze sie odezwałas. Coz ja ogolnie czuje sie dobrze, jak chodze to mam skurcze wiec staram sie lezec, ale z tym to ciezko- no ale chcialabym zeby mała jeszcze 2 tyg spokojnie posiedziała w brzuszku.