Oj
Madzia współczuje Tobie bardzo - trzymaj sie kochana! Ja sama zgłupiałabym i nie wiedziała co robić - już nie mówiąc o bólu samym w sobie - czy to juz, czy jeszcze nie ... czy jechać do szpitala, czy jeszcze nie
Czytałam Was troszkę dziś z rana i wyczytałam, że kilka z Was ma wizytę u lekarza we wtorek. Ja tak samo - a właściwie w szpitalu już (KTG i możliwe USG). Bo będzie to już dzień mojego terminu wg OM (ten termin mam zapisany na pierwszej stronie książeczki ciąży, więc lekarze w szpitalu potraktowali właśnie ten termin jako właściwy). Trzymam za Was kciuki we wtorek
A w ogóle nie pochwaliłam Wam się jeszcze, że moja kuzynka (mama mojej kochanej chrześnicy) także jest w ciąży

i termin ma na środek sierpnia. Ogromnie się cieszę, bo nasze dzieciaczki nie będzie dzieliła duża różnica wieku! Tylko, że jej malutkie to będzie dziewuszka, a moja dzidzia to chłopiec

Może mimo wszystko się dogadają ...
Confi piękne bukiety!!!

aż w szoku jestem takie śliczne! Moja siostra wychodzi za mąż we wrześniu i przydały by jej się takie - może zapiszę sobie te zdjęcia Twoje, pokaże jej i będzie miała na wzór

Cudne!