Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy Wasi lekarze przy każdej wizycie każą Wam robić beatHCg? Ostatnio moja szwagierka była bardzo zdziwiona, że mój mi nie każe i ja nie wiem jakie mam beta, bo ona miała robione cały czas. No i popadłam w lekką paranoje na ten temat. Wydaje mi się, że skoro mam przy każdej wizycie USG to chyba beta nie jest mi potrzebna, ale nie wiem. Co prawda jej ciąża była zagrożona i może dlatego miała ciągle robione to badanie, a ja i owszem dostaje skierowanie na badania, ale różne inne. W rozmowie z szwagierką poczułam się jak jakaś nieodpowiedzialna idiotka, którą nie obchodzi jej dziecko i na dokładke chodze do jakiegoś rzeźnika, a nie lekarza, bo nie mam betaHCg. Napiszcie jak jest u Was, bo zaczęłam się martwić i może to rzeczywiście jest konieczne...
ja caly dzien czuje sie super a wieczorem zawsze kolo 21 jak mnie dopadnie to trzyma i trzyma....A!! Czy Was mdli bardziej wieczorem niż rano? Ja nie mogę zrozumieć o co chodzi z powiedzeniem" poranne mdłości"> Może to przyczyna że ja rano leżę więcej. No ale wieczorem, to jest ciężko, oj ciężko.
Mój mąż tylko mówi do brzucha " Fasolka, nie męcz już dziś mamusi".
Bardzo ci wspolczuje ale zobaczysz ze wkrotce wam sie uda i znowu bedziemy cie dopingowaluDziewczyny długo się nie odzywałam. Niestety muszę się z wami pożegnać. W poniedziałek byłam na badaniach. Czułam że coś jest nie tak. Ciąża obumarała...straciłam dzidzie..... jestem w 12 tc i jutro mam zabieg
Nie mam siły
Zwyczjnie cicho krzycze
Bardzo ci wspolczuje ale zobaczysz ze wkrotce wam sie uda i znowu bedziemy cie dopingowalu
Basiii mam pytanko, moze nie na miejscu, ale czy minely ci objawy ciazowe dlatego zaczelas przeczuwac??