reklama

Mamy majowe 2009

reklama
princesstopic - gratulacje - zaraz Twój maluszek pojawi sie na świecie :-)
Odejście krwistego czopu śluzowego zamykającego szyjkę macicy. Dzieje się to na kilka godzin, ewentualnie dni, przed porodem. Domieszka krwi pochodzi z bardzo drobnych naczyń krwionośnych szyjki macicy, które zostają uszkodzone podczas rozpoczęcia jej rozwierania.

kochana nie tak zaraz.. gdzieś za kilka dni pewnie;-)

princesstopic - gratuluje , Pan czop sobie poszedł !!!:happy:
Coś mi sie widzi że teraz już z górki ,teraz oproś swoje sutki żeby ci pomogły(mały masażyk) i na porodówke :tak::tak::tak:.
Ja udaje sie na pokoje (jak mówi moja kumpela), dobrej nocki wszystkim - tylko mi jutro zaduzo nie pisać - plisssss:eek:

reklama
jednak wróciłam tu teraz.. wzięlam kąpiel i podczas kąpieli wylatywanbie czopu c.d. patrzę i ta galaretka ze mnnie czy to takie żelowate się ciagnie i ciągnie... więc wyciągam to(sory że was obrzydzam..ale to samo wychodziło,..:-p) no i na koncu wyleciała już chyba końcówka bo było to takie jakby skrzep galererowaty podbarwiony krwią... czy któraś z was już rodizła i miała już tak??
Mnie również nie obrzydziłaś.. Ja tam wolę wiedzieć czego się spodziewać niż potem panikować nie potrzebnie.. :tak: Fajnie, że się z nami dzielisz wszelkimi objawami w ostatnich dniach swojej ciąży.. :happy:

princesstopic
- gratulacje - zaraz Twój maluszek pojawi sie na świecie :-)
Odejście krwistego czopu śluzowego zamykającego szyjkę macicy. Dzieje się to na kilka godzin, ewentualnie dni, przed porodem. Domieszka krwi pochodzi z bardzo drobnych naczyń krwionośnych szyjki macicy, które zostają uszkodzone podczas rozpoczęcia jej rozwierania.
Ja co chwilę wypatruję czy Princesstopic jeszcze pisze z nami czy już znikła na porodówce.. :-)
Trzymaj się i życzę Ci szczęśliwego rozwiązania :rolleyes: :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry