M
Marzena80
Gość
No ja też nie lubię czekać, ale nic na to nie poradzimy. Może nie każe nam zbyt długo...jak ja nie lubie czekać.... nawet w samej ciąży i porodzie czekanie wydaje mi się najgorsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja też nie lubię czekać, ale nic na to nie poradzimy. Może nie każe nam zbyt długo...jak ja nie lubie czekać.... nawet w samej ciąży i porodzie czekanie wydaje mi się najgorsze
Widzialam, ze cos o ciastach sie tu ruszylo....
i widzialam, ze barmanko pisalas cos o domowym ptasim mleczku tylko bez czekolady, czy to te ciasto robilas? Bo jak nie o to ciasto chodzilo to ja jestem zainteresowana przepisem.
Co do picia soczkow marchwiowych przez dzieci, to ja uwazam, ze przesadzac nie wolno. Widzialam kiedys takie dziecko, co to mamusia przeadzila i gdyby mu na czubku glowy wyrosla natka to by wygladal jak wielka marchewa ;-)

No to chociaż coś wiemy. Trzeba jej przekazać, że należy się codziennie meldować w dwupaku. A tu jeszcze na coś takiego wpadłam.M@dzia odpowiedziała, że jeszcze nie urodziła - odezwie sie na forum.