reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nina27- ja chyba spakuje w poniedzialek ;-)

agakm- to upomnij sie o ten wymaz na wizycie tylko nie wiem czy jak prywatnie to nie bedziesz musiala zaplacic za to! Bo nie wiem czy twoj lekarz ma umowe z nfz, jesli do tej pory morfologie i inne badania na ktore cie kierowal mialas za darmo to wymaz tez powinnas miec

widzisz - ja za wszystkie badania płaciłam z własnej kieszeni. A krzywą cukrową to w ogóle zrobiłam sobie na własną rękę, bo moja lekarka o takim badaniu w ogole mnie nie poinformowała! Mocz i krewke miałam robione tylko raz ze skierowania mojej gin + raz na własne żądanie (ale skierowanie miałam od internisty)..
No i tylko, napomknę, że moją gin jest ordynatorka oddziału gin-poł. w moim szpitalu:baffled: wiec.. ja już nic z tego nie rozumię..

aga- wiesz ja w pierwszej tez chodzilam prywatnie... ale moj gin przyjmowal w przychodni dodatkowo.. no i na wszystkie badania mialam skierowanie z przychodni wiec za nic nie placilam.. bo tak moze robic... ale wiadomo nie wszyscy chca...

i ja wracam na forumowe życie :-p
mąż okupował komputer więc ja wykorzystałam sytuację i uciekłam pod kołderkę na drzemkę... no i tak sobie spałam i spałam :-) och jak przyjemnie było ;-)
a teraz lece dokończyć sprzątnąć kuchnie bo po tym gotowaniu kapusty z grochem to ta kapusta nie tylko jest w garku ale także i na piecu :rofl2:

reklama
boshe dziewczyny pisałam wczesniej że coś mnie przeziębienie dopadło..ale nie czuję się jakoś bardzo źle tylko strasznyyyyyy mam katarrrrr:szok::baffled: już mam nos jak pijok jakiś:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry