paula7
Majowe mamy'09
tikanis- sliczny pokojik... super bardzo mi sie podoba...
iwona- no to co jest napisane to straszna historia... cos okropnego... ale mam nadzieje ze ciebie i dzidziusia to nie dotknie... mocno wieze w to ze wszystko bedzie dobrze... nie martw sie... wiem ze jest latwo gadac a ty i tak cos innego czujesz... ale zobaczysz wszystko bedzie ok... sciskam mocno i goraco...
iwona- no to co jest napisane to straszna historia... cos okropnego... ale mam nadzieje ze ciebie i dzidziusia to nie dotknie... mocno wieze w to ze wszystko bedzie dobrze... nie martw sie... wiem ze jest latwo gadac a ty i tak cos innego czujesz... ale zobaczysz wszystko bedzie ok... sciskam mocno i goraco...
Wiesz nie wiem czy mi pozwola donosic do 37 tyg ze wzgledu na bezpieczenstwo tego mniejszego malucha, ale lekarz mowi ze 36 tydzien to juz praktycznie ciaza donoszona u blizniakow, no i ja tej mysli sie trzymam. Choc z tego co wiem, to i tak przynajmniej tydzien ich czeka w inkubatorkach, bo blizniaki urodzone w tym tygodniu nie maja jeszcze za wiele tkanki tluszczowej i maja problemy utrzymaniem temperatury...Takze pewnie beda siedziec tam i jesc, jesc, i jesc.... co by troszke podrosly i zgrubly.....
-wszystkie pojechały na porodówke sie rozpakowywać a mnie nikt nie wziął ze sobą